Hallókészülékek

Fedezze fel hallókészülékeinket, vagy próbálja ki a hallókészülék keresőt.

Livio Edge AI Új

Forradalmian új hangzás

Fedezze fel
Livio AI

Életminőséget megváltoztató egészség követő technológia

Fedezze fel
Livio

Halljon komfortosan és tisztán kihívást jelentő hangkörnyezetekben

Fedezze fel

Hallókészülék típusok

Hallókészülék kereső

Melyik hallókészülék a megfelelő az Ön számára?

A kérdőív kitöltése
cta-banner-hearing-aids-finder

Vélemények

Gyakori kérdések

A legalapvetőbb készülékek a mikrofonjaikon beérkező hangot elektromos jelekké alakítják. Az erősítő a megfelelő mértékig felerősíti azt és a hangszórón keresztül jutva újra hanggá formálja. Ez a felerősített hang jut a vékonycsövön és a kis gumiharangon keresztül a hallójáratba. A hallókészülék működéséhez szükséges energiát az elem, vagy az akkumulátor biztosítja.

Tovább

Számos tényező határozza meg, hogy melyik hallókészülék lesz megfelelő az Ön számára. Ezek közé tartozik a hallásvesztés jellege és mértéke, az Ön által folytatott életmód, a munkája, a látása, hogy mennyire él aktív életet. Fontos tényező a fül és a hallójárat mérete, alakja. Nézze meg Hallókészülék Keresőnket, azonban mindenképp forduljon hallásszakértőhöz, aki hallásvizsgálatot és konzultációt követően tud az Ön számára megfelelő hallókészüléket ajánlani.

Tudjon meg többet

A kétoldali hallás (az úgynevezett "binaurális") jobb, mint az egyoldali hallás. Ha csak egyoldali hallásvesztése van, akkor csak arra az oldalra szükséges a hallókészülék ellátás. Az életkorból fakadó, vagy a zajártalom okozta hallásvesztés jellemzően mindkét fület érinti, azonban a vesztés mértéke eltérő lehet. Abban az esetben, ha mindkét fül érintett, akkor javasolt mindkét oldal hallókészülékkel történő ellátása. Ilyen esetben a kétoldali ellátást választó készülék viselők elégedettsége magasabb, mint a csak egyoldali ellátást választó pácienseké.

Tovább

Az arcmaszkok viselése és a szociális távolságtartás bizonyítottan rontja a beszédértést, emellett a szájról olvasást is jelentősen megnehezíti. A hallókészülékek - valamint az olyan funkciók, mint az Edge Mód és a Maszk Mód - többféleképpen képesek ellensúlyozni a beszédértés nehezítettségét, illetve könnyebbé teszik a maszkot viselők beszédének értését.

A Starkey gyermekellátásra alkalmas hallókészülékekkel és programkínálattal rendelkezik, amelyek segítenek a gyermek hallásvesztésének kezelésében.

Tovább

A hallókészülék ára a választott típustól és az elérhető funkcióktól függően változik. A legtöbb audiológus kínál különböző fizetési lehetőségeket, és előfordulhat, hogy Ön jogosult más kedvezményekre is.

Tovább

Igen, a hallókészülék a mindenkori törvényi szabályozásoknak megfelelő garanciaidővel kerülnek értékesítésre. A hallókészülékek megvásárlása előtt 15 napos próbahordási idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy el tudja dönteni, megfelelő-e az Ön számára az audiológusa által ajánlott hallókészülék.

Tovább

Mindenképpen olyan audiológust válasszon aki napra kész szakmai tudással bír és nyomonköveti a rendelkezésre álló technológiákat. Használja az online keresőt az Ön által legkönnyebben elérhető audiológus felkutatásához vagy hívjon minket a +36 1 462 60 52 telefonszámon.

Audiológus keresése