Támogatás

Garantáltak a hallókészülékek
?

Van-e garancia hallókészülékekkel?

Minden jó hírű hallásszakértő legalább 30 napos visszatérési szabályzatot biztosít a hallókészülékei számára. Ne feledje, hogy gyakran négy hónapig tart, hogy észre a teljes előnyeit az új hallókészülékek, ezért ne add fel. Kérjen segítséget a hallásszakértőtől, kövesse a kezelési tervet, és keressen kis fejlesztéseket minden nap.

Gondtalan jótállási csomagok

Starkey átfogó gondtalan garanciális fedezetet kínál minden hallókészülék-márkára. Mindaddig elérhető, amíg a hallókészülékek megfelelő üzemi állapotban vannak, terveink védelmet nyújtanak a meghibásodások, károk és akár veszteség ellen. Más hallókészülék-márkákon is kínálunk gondmentes garanciális veszteséget, károsodást és javítási fedezetet. Kérdezze meg hallását, hogy mely rugalmas védelmi terveink felelnek meg a legjobban az Ön hallási és életmódbeli igényeinek.

A New Starkey hallókészülékekre korlátozott jótállás vonatkozik. Kérjük, lépjen kapcsolatba hallókészülék-specialistával, audiológussal vagy ENT-vel, hogy megtudjon részleteket a konkrét garanciális tervéről.