Hallókészülékek

Van hallókészüléke gyermekek számára?

Fedezd fel a csodák világát

Gyerekek felfedezni annyira, ha ők részt, magabiztos és boldog. És egy kicsit szélesebbre nyitod a gyermeked világát, ha segítesz nekik jobban hallani.

Gyerekek és halláskárosodás

Starkey gyermekgyógyászati-barát termékek és program kínálatát, amelyek segítségével kezelni a gyermek halláskárosodás a front-on. Ha gyermekét halláskárosodással diagnosztizálták, vagy esetleg észrevett egy lehetséges problémát, fontos, hogy a lehető leghamarabb kérjen segítséget egy hallásgondozótól. Tanulmányok azt mutatják, hogy a korai beavatkozás segíthet a nyelvi fejlődés javításában, a tudományos siker növelésében és az élethosszig tartó lehetőségek javításában. 1

  • Beszéd-fejlesztés – A beszéd fejlesztésének kulcsa a beszédfelismerés kulcsa, hogy a hallás a lehető legtisztábban és legvilágosabban szóljon. Amikor a gyermekek egész nap teljes körű hangokat tapasztalnak meg, jobban megértik mind az összetett nyelvet, mind a körülöttük lévő világot.
  • Szociális fejlődés – Úgy tűnhet, nyilvánvaló, de könnyebb, hogy barátokat, és része a csoportnak, ha hallja a többi gyerek - és a bizalom, hogy részt vegyenek, vagy vezet származik, hogy képes hallani is.
  • Különböző korú különböző hallási igények – Az elsődleges cél a csecsemők és kisgyermekek számára, hogy hallja és feldolgozza a lehető legszélesebb körű hangokat. De amikor egy gyermek elkezdi az iskolát, a zajkezelés és az irányított feldolgozás sokkal fontosabbá válik. A Starkey hallókészülékekkel számos korosztály számára tervezett funkciókat kap. A hallásszakértő lehetővé teszi a gyermekének megfelelő funkciókat.
  • Hallás a veszteség és az iskolai – Gyerekek jobban tanulnak, ha hallják a tanár. A legtöbb tankerület FM-rendszert biztosít a halláskárosodásban szenvedő gyermekek számára. Az FM rendszer olyan, mint egy egyirányú rádió. A tanár egy kis mikrofont visel, és a vevő készülék a gyermek hallókészülékének hátuljához van csatlakoztatva, így mindent hallhat, amit a tanár mond, anélkül, hogy aggódnia kellene az osztálytermi zaj miatt.
  • A hallási szakmai és – A hallásszakértő partnere és erőforrása gyermeke hallási utazásában. Általános információkat nyújthatnak a halláskárosodásról, valamint a gyermek igényeinek megfelelő tesztelést és termékajánlásokat.

Starkey hallókészülékek

Starkey hallókészülékek nem csak egy hallókészülék, mert ezek nem akármilyen fülek. A Starkey vezetése egy tényeken alapuló tervezési megközelítésre épül: minden újításunknak először be kell bizonyítani, hogy jobb hallásélményt nyújtson betegeinknek.

A gyermekszámára ez kiemelkedő teljesítményt jelent: például olyan intelligens technológiát, amelyet úgy terveztek, hogy azonosítsa és felerősítse a fontos hangokat, mint a beszéd; és a kifejezetten arra tervezett erős funkciók, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy bármit elvigyenek, amit a gyerekek kitudnak.

Visszajelzés vezérlése

A kategóriájában legjobb átfogó visszajelzéskezelő rendszer.

Beszédoptimalizálás

Szabadalmaztatott többszegmenses kompressziós architektúránk ötvözi a beszédhallhatóságot és az általános kényelmet.

Csendes

A bemeneti szintek szélesebb körére csökkenti az áramköri zajt, és a háttérzaj szintjétől függetlenül hi-fi hallgatási élményt nyújt.

Szél

Zajcsökkentő algoritmus, amelyet úgy terveztek, hogy a szélzaj tetsző kényelmét biztosítsa.

Felszíni nanopajzs

Alkatrészekre, ládákra és tiszta viaszcsapdákra bevonva a Surface Nanoshield a dómot hallókészülék-viselőknek ad a következő generációs nedvességet és viasztaszítót a megbízhatóság és a tartósság biztosítása érdekében.


Színes earmolds

A legtöbb gyermek, különösen a fiatalok számára a fül mögötti (BTE) hallókészülékek a legmegfelelőbb megoldást jelentenek halláskárosodásukra. Annak érdekében, hogy lépést tartsanak a gyerekek gyors növekedésével, évente egyszer vagy kétszer új earmoldokat kapnak, de ugyanazt a BTE-t több évig megőrzik. Növelje gyermeke önbizalmát azáltal, hogy hagyja, hogy kiválasszák kedvenc színeiket az earmolds számára.

livio-ai-behind-the-ear-hearing-aid

1. Forrás: Gyermekgyógyászat®