Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Utolsó frissítés: 2019. július 23.

Komolyan vesszük a személyes adatai védelmét. Ezek az adatvédelmi irányelvek („Irányelvek”) mutatják be, hogy a Starkey Csoport hogyan gyűjti, használja és osztja meg a weboldalunk felhasználóinak személyes adatait. Az összes jogalany felsorolásához, kérjük kattintson ide.

Kik vagyunk? A vonatkozó adatvédelmi törvények szerinti jogait illetően a Starkey Csoport adatvédelmi tisztviselője a következő címen érhető el:

Starkey Hearing Technologies
Adatvédelmi tisztviselő figyelmébe
9505 Hamilton Road
Eden Prairie, MN 55344

1-800-627-5762
+1-952-995-6608

Az Irányelvek változása. Ezek az irányelvek módosulni fognak. Amennyiben valami fontosat megváltoztatunk (az általunk gyűjtött adatokat, a felhasználás módját vagy okát), akkor kiemeljük azokat a változtatásokat az irányelvek tetején.

  • MILYEN ADATOKAT GYŰJTÜNK, MIÉRT ÉS MEDDIG TÁROLJUK AZOKAT?

    Számos adatot gyűjtünk Önről, hogy a lehető legszélesebb körű szolgáltatást nyújtsuk a hallási igényeinek, és lehetővé tegyük a weboldal használatát.

    Adatait a hozzájárulás visszavonásáig vagy törvényes határidő lejártáig őrizzük. Nem őrizzük az Ön adatait hosszabban, mint ami ahhoz szükséges, hogy teljesüljön a feldolgozás célja. A megfelelő őrzési időszak meghatározásához figyelembe vesszük a személyes adatok mennyiségét, természetét és érzékenységét, az általunk történő feldolgozásuk célját, és hogy ezeket a célokat egyéb eszközökkel is el tudjuk-e érni.

    Az általunk kezelt adatok a következők lehetnek:

    • Ön által megadott adatok. Személyes adatait összegyűjtjük és felhasználjuk a szolgáltatásaink biztosítása és a weboldal használatának engedélyezése végett. Ezen esetekben az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, az adatok közvetlenül Öntől származnak. Például:
    • Kapcsolatfelvétel: Amennyiben Ön megkeres minket, a jelen nyilatkozatban megadott, illetve a honlapon elhelyezett elérhetőségeken léphet kapcsolatba velünk. A kapcsolatfelvétel keretében az alábbi adatokat tároljuk Önről: az Ön neve, e-mail címe, irányitószáma, dátum, időpont, az üzenetben megadott egyéb személyes adatok. Az adatkezelés célja az Ön számára megfelelő információ nyújtása és kapcsolattartás. Az adatkezelés időtartalma a cél megvalósulásáig tart.
    • Fogyasztói panaszkezelés: Lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön a magatartásunkra, tevékenységünkre vagy mulasztásunkra vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (e-mail, postai út) közölhesse. A kezelt adatok köre: név, telefonszám, e-mail cím, lakcím, a panasz beérkezésének időpontja, a panaszban megnevezett egyéb személyes adatok. Az adatkezelés célja a panasz megtételének a biztosítása és a kapcsolattartás. A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A.§ (7) bekezdése alapján a panaszról felvett jegyzőkönyvet kezeljük.
    • Hírlevél küldése: Amennyiben Ön a legújabb híreinkről, akcióinkról rendszeresen értesülni kíván, személyes adatainak megadásával a hírlevél szolgáltatásra feliratkozhat. A kezelt adatok köre: név, e-mail cím. A hírlevél küldéssel kapcsolatos adatkezelés célja az Ön teljes körű általános, vagy személyre szabott tájékoztatása a legújabb eseményeinkről, híreinkről, akciós ajánlatainkról, gazdasági reklám küldése. A megadott adatokat mindaddig kezeljük, amíg az adatok ilyen célú felhasználását Ön – leiratkozással – meg nem tiltja, vagy megerősítő hozzájárulást nem ad. A hírlevél listát rendszeresen felülvizsgáljuk, aki a rendszeres felülvizsgálat során nem ad megerősítő hozzájárulást, töröljük az adatállományból.
    • Ügyfélszolgálati kommunikáció: meglévő ügyfeleinknek, akik már írásos adatkezelési hozzájárulásukat megadták. Adatait arra használjuk, hogy kapcsolatban maradjunk Önnel, fogyasztóinkkal, és javítsuk szolgáltatásaink színvonalát és a velünk kapcsolatban szerzett tapasztalatait.
    • Telesales ügyfélszolgálati kommunikáció: Amennyiben Telesales vonalunkat az alábbi rögzített telefonszámok valamelyikén hívja, +36 80 183003, +36 80 183283, +36 80 183300, +36 1 766 4580 és kollégáink épp nem tudják fogadni a hívását, rövid időn belül visszahívják Önt a hívókészüléke által kijelzett telefonszámon. Telesales vonalunkról keressük Önt abban az esetben is, ha Ön Weboldalunkon, landig page-einken vagy valamely social media csatornánkon (pl. Facebook) regisztrált. Időpontfoglalást követően Önnek nincs más dolga, mint befáradni az Önhöz legközelebbi hallásszalonunkba. Abban az esetben, ha valamilyen ok miatt nem sikerül személyes találkozóra időpontot egyeztetni ezen a telefonszámon, és a telefonbeszélgetés során Ön hozzájárul, kollégáink ismét megkeresik Önt telefonon az Önnel egyeztetett időpontban, illetőleg időintervallumon belül időpontfoglalás céljából. A Telesales ügyfélszolgálattal történő telefonos kommunikációt az értékesítések, szolgáltatások teljesítése, illetve az arról való tájékoztatás céljából minőségvédelmi okokból hangfelvétellel rögzítjük. A kezelt adatok köre: név, telefonszám, a hívás időpontja, a hívás során megadott személyes adatok. A telefonbeszélgetéseket 5 évig őrizik. A rögzített hanganyagok telefonszám és a beszélgetés dátuma alapján visszakereshetők. Amennyiben Ön nem járul hozzá a telefonbeszélgetés rögzítéséhez, kérjük, hogy személyesen keresse fel valamelyik hallásszalonunkat illetőleg viszonteladó partnerünket, vagy az alábbi, nem rögzített telefonszámon keressen bennünket: 06 1 462 6050 vagy a rögzített telefonszámaik valamelyikén: +36 80 183003, +36 80 183283, +36 80 183300, +36 1 766 4580.
    • Ügyfélnyilvántartás: Ügyfélnyilvántartó rendszerünkben az ügyfeleink adatait tartjuk nyilván. A kezelt adatok köre: ügyfél / kapcsolattartó neve, telefonszám, e-mail cím, lakcím. Az adatkezelés célja: az Ön igényeinek teljesítéséhez és a szolgáltatásunk nyújtásához szükséges kapcsolattartás. Az adattárolás a cél megvalósulásáig, vagy a törvényes határidő lejártáig.
    • Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés: Ön regisztrálni a weboldalunkon (https://www.starkey.hu/ ) és landing page-einken valamint social media felületeinken (pl. Facebook) tud. A kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, irányítószám. Az adatkezelés célja az Ön adatainak rögzítése, hozzáférés megadása és kapcsolattartás a szolgáltatásunk igénybevételének megkönnyítése céljából. Az adatokat a hozzájárulás visszavonásáig tároljuk. Ön bármikor ingyenesen megszüntetheti regisztrált státuszát, ha kéri regisztrációjának a törlését a Data_Privacy@starkey.com e-mail címen. Ha Ön kéri a regisztrációja törlését, személyes adatai a regisztrált státuszhoz kapcsolódóan indokolatlan késedelem nélkül törlésre kerülnek.

    Információkat fogunk gyűjteni Önről, amikor nem rögzített telefonvonalon időpontot kér, ideértve az Ön nevét és elérhetőségét, valamint a kényelme érdekében az időpontra vonatkozó kapcsolattartási preferenciákat; e célú adatkezelés időtartama a cél megvalósulásáig, azaz a személyes találkozó létrejöttéig tart, az adatkezelés jogalapja a jogos gazdasági érdekünk, melyet érdekmérlegelési teszttel támasztunk alá.

    Kizárólag 16 éves vagy idősebb gyermekek adhatják saját hozzájárulásukat. Tizenhat év alatti személyek esetén, a szülők vagy törvényes gyám beleegyezésére van szükség.

    Amennyiben nem adja meg ezeket az adatokat, előfordulhat, hogy a szolgáltatásokat nem tudjuk biztosítani. Ezen információkat észszerű ideig tároljuk, hogy megfelelően támogassuk szolgáltatásainkat.

    • Social media oldalak használata:

    A Szolgáltató a következő Facebook (Facebook Ireland Ltd. (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írország) oldalakat működteti: https://hu-hu.facebook.com/starkeylaboratoriumkft

    A Szolgáltató az Ön Facebookon megadott adatait nyilvános nézetben látja, így attól függ az általunk kezel adatok köre, hogy a Facebook beállítások menüpontban, mi az az információ amit Ön nyilvánosnak megad. A Facebook beállítások menüpontban tudja korlátozni, hogy pl. fényképei, barátainak listája ne legyen hozzáférhető a nyilvánosnak megadott profilban.

    Facebook oldalunkon az alábbi tevékenységek kifejtése során találkozunk az Ön adataival:

    • követi az oldalunkat
    • like-olja az oldalunkat
    • kommenteli fényképeinket vagy postjainkat
    • review-t ír az oldalunkról
    • feltölt fényképet vagy egyebet az oldalunkra
    • privát üzenetet ír nekünk
    • látogatói postot helyez el az oldalunkon
    • időpontot kér tőlünk.

    Az adatok Facebook általi megszerzésének, további feldolgozásának és felhasználásának céljáról és terjedelméről, valamint a magánszférájának védelmével kapcsolatos jogokról és beállítási lehetőségekről a Facebook adatkezelési szabályzatából tájékozódhat: https://www.facebook.com/about/privacy/.

    • Lead szolgáltatótól vásárolt adatok: Az általunk vásárolt adatok esetében (név, lakóhely, telefonszám, e-mail cím) a szolgáltatók garantálják, hogy Ön hozzájárulását adta az adatainak továbbításához. Amennyiben jelzi nekünk Data_Privacy@starkey.com e-mail címünkön a hozzájárulásának a visszavonását, adatait haladéktalanul töröljük.
    • Automatikusan gyűjtött adatok. Automatikusan rögzítjük az Ön és eszköze adatait. Például, weboldalunk használatakor olyan eszközinformációkat gyűjtünk össze, mint az IP-cím, az operációs rendszer, az egyedi eszközazonosítók, a mobil hálózati rendszer, a hardver és a böngésző beállításai, valamint a felkeresett oldalak és a használt keresési kifejezések.
    • Sütik és egyéb technológiák. Előfordulhat, hogy „sütik” segítségével rögzítünk adatokat. A sütik olyan apró szövegfájlok, amelyeket a látogatott weboldalak a számítógépen helyeznek el. Ezeket széles körben használják annak érdekében, hogy a weboldalak működjenek vagy hatékonyabban működjenek, valamint webes szolgáltatásokat és funkciókat biztosítsanak a felhasználók számára. A sütik lehetnek „tartós” vagy „munkamenet” sütik. A tartós süti egy webes szerver által webes böngészőbe küldött szöveges fájlból áll, amelyet a böngésző a megadott lejárati dátumig tárol (kivéve, ha a felhasználót a lejárat előtt törölték). A munkamenet süti a felhasználói munkamenet végén jár le, amikor a böngészőt bezárják. A jelen irányelv célja, hogy megkapja a szükséges információkat a sütik használatával és az eszközén való tárolásával kapcsolatban, amikor a weboldalunkon engedélyezni, hogy sütiket helyezzünk el eszközén vagy sem. Jelenleg nem válaszolunk a „Do Not Track” jelekre.
      • Webjelzők: apró fájlok (más néven „képpontok”, „képcímkék” vagy „szkriptcímkék”), amelyeket betölthet a weboldalaink, alkalmazásaink és eszközeink használata során, és ezek a sütikkel együttműködve azonosíthatják felhasználóinkat, és névtelen adatokat szolgáltathatnak a viselkedésükkel kapcsolatban.

    Egyes országokban a törvények értelmében a sütiket kizárólag az Ön beleegyezése alapján lehet tárolni vagy hozzáférni az eszközén. Kivételt képeznek azon sütik, amelyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a szolgáltatásokat ezen a weboldalon biztosítsák.

  • MIHEZ KEZDÜNK EZEKKAL AZ ADATOKKAL?

    A következő módon használjuk fel a gyűjtött adatokat:

    • Létrehozzuk az időpontot, valamint az ezzel kapcsolatos kommunikációt.
    • Olyan marketingkommunikációt folytatunk Önnel, amely a személyes adatok vagy viselkedés szegmentálásán és modellezésén alapulhat.
    • Működtetjük, fenntartjuk és javítjuk szolgáltatásainkat.
    • Promóciós kommunikációt folytatnunk Önnel. Ezek a beállításitól függően lehetnek közösségi értesítések, felmérések vagy egyéb hírlevelek. Bármikor elállhat az ilyen információk fogadásától: az ilyen marketinges e-mailek tartalmazzák az „elállás” pontos módját.
      • Nem küldünk Önnek olyan marketingkommunikációt, amely az alkalmazandó jogszabályok értelmében nem megengedett, hacsak nem járul hozzá. Bármikor visszavonhatja a hozzájárulását, amennyiben kapcsolatba lép az adatvédelmi tisztviselővel.
    • Fontos értesítések, például adminisztratív e-mailek, megerősítések, műszaki értesítések, frissítések és biztonsági figyelmeztetések küldéséhez.
    • Megjegyzéseinek és kérdéseinek megválaszolásához, valamint és felhasználói támogatás nyújtásához.
    • A Starkey hirdetéseinek követéséhez és méréséhez.
    • A tisztességtelen, illetéktelen vagy illegális tevékenységek elleni védelem, kivizsgálás és elhárítás érdekében.
  • HOGYAN OSZTJUK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?

    A következőképpen oszthatjuk meg személyes adatait:

    • Személyes adatait az adatvédelem céljának történő megfelelés érdekében megoszthatjuk a cégcsoportunkhoz tartozó más vállalatokkal és viszonteladóinkkal, amelyeket megbíztunk a rögzített adatok feldolgozásával és/vagy a webhelyünknek, annak szolgáltatásainak vagy tartalmainak a jelen adatvédelmi nyilatkozattal összhangban történő üzemeltetésével, karbantartásával vagy kezelésével, illetőleg hallókészülékeink értékesítésével. Viszonteladóink aktuális listáját az alábbi linkre történő kattintással tekintheti meg https://www.starkey.hu/hallasszakerto-keresese.
    • Az Ön által kijelölt harmadik felek. Személyes adatait megoszthatjuk olyan harmadik felekkel, amelyekhez Ön hozzájárulását adta.
    • Külső feldolgozás. Megoszthatjuk személyes adatait olyan külső szolgáltatókkal, amelyek olyan szolgáltatásokat nyújtanak, mint például az adatok elemzése, a fizetések feldolgozása, az információs technológia és a kapcsolódó infrastruktúra, az e-mailek és hírlevelek kézbesítése és más hasonló szolgáltatások. Megköveteljük, hogy harmadik fél szolgáltatásaink az Ön személyes adatait kizárólag az általunk kért szolgáltatások nyújtásához használják, az utasításainknak és az Adatvédelmi irányelveinknek és minden más szükséges titoktartási és biztonsági intézkedésnek megfelelően. Állandó partnereink megnevezését a jelen Nyilatkozat mellékletét képező, az alábbi linken elérhető listán találja starkey.hu/adatfeldolgozo-partnereink. Az adatfeldolgozók változása, illetőleg az adatokban történő változás esetén a listát aktualizáljuk.
    • Jogi okok. Megoszthatjuk személyes adatait, amennyiben szükségesnek vagy megfelelőnek tartjuk a) az alkalmazandó jogszabályoknak való megfelelést; b) a bűnüldöző szervek vagy a szabályozó hatóság, testület vagy ügynökség indokolt kérése esetén; c) jogi követelések elvégzésében vagy védelmében, d) szakmai tanácsadás (ideértve a jogi tanácsadást is) az auditok és üzleti tevékenységünk vonatkozásában, és ezt megfontoljuk törvényes érdekünkben a vállalkozásunk irányításában; e) Irányelveink érvényesítésére; és f) a saját és/vagy Ön és mások jogainak, adatvédelmének, biztonságának vagy tulajdonának védelme érdekében. Személyes adatait nem töröljük ki, ha releváns egy vizsgálat vagy vita esetén. Ezeket addig tároljuk, amíg az ilyen problémák megoldásra nem kerülnek.
  • NEM SZEMÉLYES ADATOK
    • Adatokat olyan formában használunk, amelyek nem teszik lehetővé az Ön azonosítását vagy azonosíthatóvá tételét, akár önmagában, akár más, harmadik fél számára elérhető adatokkal kombinálva. Bármely célra gyűjthetünk, felhasználhatunk, továbbíthatunk és megoszthatunk nem személyes adatokat.
    • Ezek az adatok magukban foglalhatják az elemzési információkat és a sütik segítségével gyűjtött adatokat. A személyes adatokat névtelen adatokká tesszük, kizárva az olyan információkat, mint például a neve, amelyek segítségével azonosíthatóvá válik. Ezeket a névtelen adatokat a használati minták elemzésére használjuk annak érdekében, hogy termékeinken és szolgáltatásainkon javítsunk.
  • SÜTIK

    Sütiket használunk, hogy alapvető szolgáltatásokat, funkciókat és személyre szabást lehetőségeket biztosítsunk weboldalunkon. Információkat gyűjtünk arról is, hogy látogatóink miként lépnek kapcsolatba weboldalainkkal, termékeinkkel és szolgáltatásaikkal.

    • Alapvető sütik. Ezek a sütik elengedhetetlenek a weboldalunkon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtásához. Egy preferencia süti szükséges ahhoz, hogy nyilvántartást készítsen a Do Not Track beállításairól annak érdekében, hogy tiszteletben tartsuk ezeket a jövőbeni látogatások során.
    • Működéssel kapcsolatos sütik. Ezek a sütik segítenek weboldalunk tartalmának testreszabásában a felhasználók preferenciáinak megfelelően. A sütik célja, hogy személyesebb élmenyben részesüljön a Starkey.com weboldalon. A sütik által összegyűjtött adatai névtelenek lehetnek, és nem követhetik nyomon a böngészési tevékenységet más weboldalakon.
    • Elemzéssel és teljesítménnyel kapcsolatos sütik. Ezek a sütik a Starkey.com forgalmára vonatkozó információk összegyűjtésére szolgálnak, valamint annak elemzésére, hogy a felhasználók hogyan használják a weboldalt. Az információ összesített és névtelen, valamint nem azonosítja az egyéni látogatókat. Tartalmazza a weboldalunk látogatóinak számát, az általuk meglátogatott oldalakat és egyéb hasonló információkat. Ezeket az adatokat a Starkey.com működéséhez, fenntartásához és javításához használjuk.
    • Közösségi médiával kapcsolatos sütik. Lehetővé tesszük a felhasználók számára, hogy megosszák weboldalainkat olyan közösségi oldalakon, mint a Facebook és a Twitter. Ezen sütik felett nem rendelkezünk irányítással. Kérjük, olvassa el a közösségi médiaszolgáltató megfelelő adatvédelmi irányelveit arról, hogyan működnek a sütijeik.
    • Szükséges sütik. Ezek a sütik lehetővé teszik a weboldal fő funkcióit, a személyre szabást és a böngészési előzményeket. Ezek kizárólag a böngészőpreferenciák módosításával lehet kikapcsolni. Ezt az információ nem kerül megosztásra más felekkel.
    • Sütik kikapcsolása. A legtöbb böngésző lehetővé teszi a sütik ellenőrzését a böngésző beállításain keresztül. A böngésző beállításaival elkerülheti a sütik fogadását. Ez azonban azt eredményezheti, hogy a weboldalon lévő szolgáltatások nem működnek optimálisan. A sütik letiltásához használt módszer a használt webes böngészőtől függ. Tekintse meg a „Súgó” vagy a megfelelő menüt a böngészőben az instrukciókkal kapcsolatban.
      • A sütikkel kapcsolatos további információkért, beleértve azok megtekintését, beállítását, kezelését és törlését, látogasson el a következő weboldalakra: www.aboutcookies.org vagy www.allaboutcookies.org.
      • o A Google Analytics követésétől való elálláshoz látogasson el a http://tools.google.com/dlpage/gaoptout weboldalra.
  • ADATOKKAL KAPCSOLATOS LEHETŐSÉGEK ÉS VÁLTOZÁSOK, AZ ÖN JOGAI ÉS JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEI

    Tájékoztatáshoz való jog: Megfelelő intézkedéseket hozunk annak érdekében, hogy az Ön részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsuk.

    A tájékozódáshoz való jog írásban a megadott elérhetőségeken keresztül gyakorolható. Az Ön részére kérésére – személyazonosságának igazolását követően – szóban is adható tájékoztatás.

    Elállás. Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a) a promóciós kommunikációtól, b) az Ön személyes adataival kapcsolatos olyan új feldolgozástól, amelyet az eredeti célon túl is elvégezhetünk, vagy c) az Ön személyes adatainak az Európai Gazdasági Térségbe (EGT) való küldésétől való elállás esetén. Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos weboldalak vagy szolgáltatások használata érvénytelenné válhatnak ezt követően.

    Hozzáférés. Megkérhet minket, hogy megerősítsük adatainak feldolgozását, és kérheti, hogy bármikor hozzáférhessen az Önnel kapcsolatos információkhoz, ha közvetlenül kapcsolatba lép velünk.

    Az adatkezelés korlátozása: Az Ön kérésére korlátozzuk az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

    • Ön vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;
    • az adatkezelés jogellenes, és Ön ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
    • már nincs szükségünk a személyes adatokra adatkezelés céljából, de Ön igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
    • Ön tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy jogos indokaink elsőbbséget élveznek-e az Ön jogos indokaival szemben.
    • Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az Ön hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

    Az adatkezelés korlátozásának feloldásáról előzetesen tájékoztatjuk Önt.

    Frissítés. Megkérhet minket, hogy kijavítsuk személyes adatait, amennyiben azok nem helyesek.

    Mozgatás. Kérelmezheti, hogy más vállalatokhoz kerüljenek adatai. Továbbá azt is kérelmezheti, hogy adatait egyszeren olvasható formátumban adjuk meg.

    Törlés és elfelejtés. Bizonyos esetekben kérheti tőlünk, hogy hagyjunk fel személyes adatainak használatával, vagy töröljük adatait, beleértve azokat a helyeket, ahol már nincs szükségünk ezekre szolgáltatásaink biztosításához.

    Amennyiben élni szeretne ezen jogok bármelyikével, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a következőképpen:

    Starkey Hearing Technologies
    Adatvédelmi tisztviselő figyelmébe
    9505 Hamilton Road
    Eden Prairie, MN 55344

    1-800-627-5762
    +1-952-995-6608

    Data_Privacy@starkey.com

    Eljárási szabályok: Indokolatlan késedelem nélkül, de mindenféleképpen a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatjuk Önt a GDPR 15–22. cikk szerinti kérelem nyomán hozott intézkedésekről. Szükség esetén, figyelembe véve a kérelem összetettségét és a kérelmek számát, ez a határidő további két hónappal meghosszabbítható.

    A határidő meghosszabbításáról a késedelem okainak megjelölésével a kérelem kézhezvételétől számított egy hónapon belül tájékoztatjuk Önt. Ha Ön elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, a tájékoztatás elektronikus úton kerül megadásra, kivéve, ha Ön azt másként kéri.

    Ha nem teszünk intézkedéseket az Ön kérelme nyomán, késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül, tájékoztatjuk Önt az intézkedés elmaradásának okairól, valamint arról, hogy Ön panaszt nyújthat be valamely felügyeleti hatóságnál, és élhet bírósági jogorvoslati jogával.

    A kért információkat és tájékoztatást díjmentesen biztosítjuk. Ha az Ön kérelme egyértelműen megalapozatlan vagy – különösen ismétlődő jellege miatt – túlzó, figyelemmel a kért információ vagy tájékoztatás nyújtásával vagy a kért intézkedés meghozatalával járó adminisztratív költségekre ésszerű díjat számolhatunk fel, vagy megtagadhatjuk a kérelem alapján történő intézkedést.

    Minden olyan címzettet tájékoztatunk az általunk végzett valamennyi helyesbítésről, törlésről vagy adatkezelés-korlátozásról, akivel, illetve amellyel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Kérésére tájékoztatjuk Önt e címzettekről.

    Kérelem esetén, kérjük, tüntesse fel, hogy az a) milyen személyes adatokra vonatkozik, és b) melyik fenti jogokat kívánja érvényesíteni. A védelme érdekében előfordulhat, hogy a kérés végrehajtása előtt igazolnia kell személyazonosságát. Megpróbáljuk teljesíteni kérését belátható időn belül.

    Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos adatok megőrzésére lehet szükség a nyilvántartás céljára és/vagy a változás vagy törlés megkezdése előtt elkezdett tranzakciók elvégzésére, hacsak hosszabb megőrzési idő nem szükséges, vagy nem megengedett (például szabályozási célokra).

    Amennyiben promóciós e-maileket kap tőlünk, leiratkozhat vagy elállhat ezek fogadásától az e-mailek alján található hivatkozásra való kattintással. Nem állhat el az adminisztratív kommunikációtól.

    Panasz az adatvédelmi tisztviselőnél: Amennyiben az adatkezelésünkkel kapcsolatban problémája van, forduljon adatvédelmi tisztviselőnkhöz a fenti elérhetőségek valamelyikén.

    Starkey Hearing Technologies
    Adatvédelmi tisztviselő figyelmébe
    9505 Hamilton Road
    Eden Prairie, MN 55344

    1-800-627-5762
    +1-952-995-6608

    Data_Privacy@starkey.com

    Bírósághoz fordulás joga: Jogainak megsértése esetén bírósághoz is fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

    Adatvédelmi hatósági eljárás:
    Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:
    Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
    Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
    Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
    Telefon: 06.1.391.1400
    Fax: 06.1.391.1410
    E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
    Honlap: http://www.naih.hu

  • NEMZETKÖZI ADATÁTVITEL

    Amikor megosztjuk adatait, adatai az Európai Gazdasági Térség (EGT) területén kívülre továbbíthatók. Amennyiben személyes adatokat továbbítunk az EGT-n kívülre, lépéseket teszünk annak biztosítására, hogy az Ön személyes adatai védettek legyenek, mihelyst elhagyják az EGT-t, annak biztosítására, hogy adatait biztonságosan és a jelen Irányelvekkel összhangban kezeljék. Amennyiben szeretné megismerni az ilyen védelmi lépések részleteit, forduljon az adatvédelmi tisztségviselőnkhöz.

    Az Ön személyes adatait kizárólag az alkalmazandó adatvédelmi törvényekkel összhangban fogjuk feldolgozni. Bizonyos személyes adatokra van szükségünk ahhoz, hogy hozzáférést biztosítsunk Önnek a Starkey-hez. Amennyiben nem fogadja el az Ön személyes adatainak az Irányelvekkel összhangban történő használatát, kérjük, ne használja a Starkey-t.

  • KAPCSOLAT

    Köszönjük, hogy weboldalunka használja, és áttekintette az Adatvédelmi irányelveinket. Szívesen fogadjuk megjegyzéseit és kérdéseit az Adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban. Amennyiben visszajelzése van, bátran vegye fel a kapcsolatot az adatvédelmi tisztviselőnkkel.

    Starkey Hearing Technologies
    Adatvédelmi tisztviselő figyelmébe
    9505 Hamilton Road
    Eden Prairie, MN 55344

    1-800-627-5762
    +1-952-995-6608

    Data_Privacy@starkey.com

  • JOGI SZEMELYEK
    Starkey France SARL (France) 23, rue Claude Nicolas Le Doux
    Europarc Batiment 14
    94000 Creteil, France
    Starkey Laboratories GmbH (Germany) Weg beim Jaeger 218 – 222
    22335 Hamburg, GERMANY
    Starkey Laboratorium KFT (Hungary) Fehérvári út 79
    H-1119 Budapest, HUNGARY
    Starkey Italy SRL (Italy) Via Lombardia 2/A
    20068 Peschiera Borromeo, Italy
    Audibel Italy SRL (Italy) Viale Citta’ d’ Europa, 681
    Rome, Italy 00144
    Starkey Norway AS (Norway) Auglendsdalen 81
    4017 Stavanger
    NORWAY
    Starkey Laboratories Poland Sp.zo.o (Poland) zo.o. ul. Wirazowa 119 02-145
    Warszawa, Poland
    Positive Hearing LLP (UK) The Pinnacle, 170 Midsummer
    Boulevard, Milton Keynes,
    Buckinghamshire, England, MK9 1FE
    The Hearing Centres (Cheshire) LLP (UK) C/O Starkey Laboratories Ltd, William
    F Austin House, Pepper Road, Hazel
    Grove, Stockport, United Kingdom,
    SK7 5BX*
    Crown Hearing Centres LLP (UK) The Pinnacle, 170 Midsummer
    Boulevard, Milton Keynes,
    Buckinghamshire, England, MK9 1FE
    Cluistrom Limited (UK) 66 High Street, Dunfermline, Fife
    KY12 7AT UK
    Campbell Hearing Aids Ltd (Northern Ireland) 15 Linenhall Street Belfast, Northern
    Ireland BT2 8AA
    Advance Hearing Centre, Ltd. (Ireland) 12 Aston Quay
    Dublin 2, IRELAND
    SC Starkey Laboratories SRL (Romania) Romania, Bucharest, 2nd Sector, 121C
    Gheorghe Ţiţeica Str., 4th Floor

Előző verziók
2018. május 24 - 2019. július 23