Bluetooth hallókészülékek

Csatlakozzon a személyre szabott halláshoz. Bluetooth hallókészülékeinkkel ez könnyedén megoldható.

Könnyen csatlakoztatható

A Bluetooth hallókészülékeket (vagy vezeték nélküli hallókészülékeket) úgy tervezték, hogy könnyen csatlakozzanak más Bluetooth-kompatibilis technológiákhoz, például okostelefonokhoz, táblagépekhez, TV-hez és egyéb audioeszközökhöz.* Ez minden eddiginél nagyobb kezelési kontrollt, könnyebbséget és további hasznos lehetőséget kínál hallókészülékei számára.

 • Hívásokat fogadhat közvetlen hallókészülékére okostelefonjáról vagy táblagépéről.
 • Hallgassa a tévét a kívánt hangerőn a vezeték nélküli kiegészítők segítségével.
 • Streameljen zenét hallókészülékeire közvetlen okostelefonjáról, táblagépéről vagy más audio eszközéről.
 • Vezérelje hallókészülékeit, kövesse nyomon egészségi állapotát, és még sok minden mást azáltal, hogy csatlakozik egy hallókészülék szolgáltatásokat kezelő alkalmazáshoz.

*Bluetooth connectivity may vary by device.

man and woman watching TV
Woman looking at iPad

Bluetooth előnyei

A Bluetooth hallókészülékei segítségével teljes mértékbenkapcsolódhat a világhoz:

 • Hangolja igényeihez hallásélményét – a hangátjátszás lehetővé teszi, hogy a hangot az Önnek megfelelő módon, a kizárólag a fülében hallja.
 • Maradjon kapcsolatban másokkal a telefonhívások, videocsevegések és más audio eszközök hangjának közvetlen hallókészülékeibe történő átjátszással.
 • A Bluetooth kapcsolat lehetőségeinek köszönhetően a magasabb elkötelezettsége és több aktivitás révén tartsa fitten szellemi képességeit.

Bluetooth kiegészítők

A Bluetooth (vezeték nélküli) kiegészítőkhöz való csatlakozás megkönnyíti a hallókészülékek kezelését, a hang átjátszását és a közelben lévő személyek beszédének értését. Ezek a mindennapi alapvető dolgok a következők:

 • TV átjátszó
 • Asztali Mikrofon
 • Távoli Mikrofon
 • Mini Távoli Mikrofon
 • Távirányítók
Fedezze fel
Bluetooth accessories

Bluetooth hallókészülék választási lehetőségek

 • Evolv AI

  A legkiválóbb Starkey Sound hangzásunk és Bluetooth kapcsolatunk.

  Fedezze fel
 • Livio

  Kiváló hangminőség és csatlakozás a zökkenőmentes Bluetooth hangátjátszáshoz

  Fedezze fel

Gyakori kérdések

A Bluetooth egy olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy a különböző eszközök vezeték nélkül kommunikáljanak egymással. Az okostelefonokban például elérhető a Bluetooth kapcsolat. Vezeték nélkül csatlakoztathatja fejhallgatójához, számítógépéhez, táblagépéhez vagy más vezeték nélküli eszközéhez és azonnal megoszthatja az információkat.

A Bluetooth hallókészülékek lehetővé teszik a vezeték nélküli technológiához való csatlakozást is. Így hangot játszhat át okostelefonjáról, táblagépéről vagy tévékészülékéről közvetlenül a hallókészülékeire. Élvezze a szabadkezes telefonbeszélgetéseket, a zenehallgatást útközben és még sok minden  mást is.

Igen. A hallókészülék szolgáltatásokat kezelő alkalmazással könnyedén csatlakoztathatja az Apple IOS telefonokat a Bluetooth hallókészülékekhez.

Tekintse meg a kompatibilis Apple IOS-eszközök teljes listáját

Igen. A hallókészülék szolgáltatásokat kezelő alkalmazással könnyedén csatlakoztathatja az Android telefonokat a Bluetooth hallókészülékekhez.

Tekintse meg a kompatibilis Android eszközök teljes listáját

 1. Győződjön meg róla, hogy a Bluetooth engedélyezve van iOS-eszközén. A Beállítások menüben lépjen a Bluetooth elemre, és kapcsolja "Be" állásba.
 2. Keresse meg, majd érintse meg a Beállítások ikont iOS-eszközén.
 3. A Beállítások menüben válassza a > Kisegítő lehetőségek > Hallókészülékek menüpontot.
 4. Amíg az iOS-eszköz a hallókészülékeket keresi, kapcsolja ki, majd be újra a hallókészüléket. Ezzel a hallókészülékek párosítási módba kerülnek.
  • Amikor az iOS-eszköz először észleli hallókészülékét, látni fogja hallókészülékének nevét (pl. „Péter hallókészülékei”).
  • Ha a neve nem jelenik meg az „Eszközök” listában 5-7 másodpercen belül, koppintson a Kisegítő lehetőségek elemre a bal felső sarokban, majd koppintson a Hallóeszközök elemre.
  Emlékeztető: Ezzel az alkalmazással egyszerre csak 1 pár hallókészülék párosítható. A párosítás előtt győződjön meg arról, hogy a képen látható hallókészülékek az Ön hallókészülékei.
 5. A párosítás befejeződött.

Tudjon meg többet

 1. Keresse meg, majd érintse meg a Beállítások ikont az eszközön.
 2. Válassza ki a Bluetooth lehetőséget.
 3. Ha ezen a képernyőn a Bluetooth "Ki" felirat jelenik meg, állítsa a beállításokat "Be" értékre. Ezután kapcsolja ki, majd vissza a hallókészülékét (ez párosítási módba kapcsolja a hallókészüléket).
 4. A Párosított eszközök alatt láthatja nevét, majd a hallókészüléket (pl. Péter H/As), amikor a telefon először észleli a hallókészüléket.

  Emlékeztető: Ezzel az alkalmazással egyszerre csak 1 pár hallókészülék párosítható. A párosítás előtt győződjön meg arról, hogy a képen látható hallókészülékek az Ön hallókészülékei.
 5. Érintse megegymást követően a hallókészülékek nevét az okostelefonhoz való való csatlakoztatáshoz.
 6. A párosítás befejeződött.

Tudjon meg többet

A legegyszerűbb módja egy TV Átjátszór** használata. Kiváló hangminőséget biztosít, felhasználóbarát, támogatja mind a digitális, mind az analóg bemeneti forrásokat. Csatlakoztassa ezt az apró dobozt a TV-hez, hallókészülékeit a használati útmutató szerint párosítsa vele, majd üljön a TV nézéshez megszokott helyére  és játssza át a hangot a TV-ről közvetlenül a Bluetooth hallókészülékeire.

További információért tekintse meg a következő lehetőségeket:

**A TV Átjátszó kompatibilis az Evolv AI, Livio, Livio AI és a Livio Edge AI hallókészülékekkel.