Hallókészülékek

Hogyan válasszam a megfelelő hallókészüléket?

Honnan tudhatom, hogy melyik hallókészülék lesz a legjobb számomra?

A hallásszakértő segít abban, hogy az igényeinek megfelelő hallókészüléket hozza magával. A halláskárosodás jellege és mértéke figyelembe veszi a döntését, mivel egyes stílusok nem hatékonyak a súlyos halláskárosodásesetén.

Az életstílusés a munka is fontos tényező, és a hallás szakmai is kérdezni a tevékenységek et élvezi. Ha nehezen látja vagy dolgozik kis tárgyakkal, például gombokkal vagy tárcsákkal, vannak olyan hallókészülék-modellek, amelyek sokkal könnyebbé teszik a hallókészülék beállítását. Végül, van néhány dolog, amit nem lehet megváltoztatni, mint a mérete és alakja a fül és a hallójárat, amely szintén diktálja, hogy milyen típusú hallókészülékek lehet viselni.

Indítsa el kutatását a Hearing Aid Finder Eszköz segítségével, és dolgozzon együtt a hallásjavító szakemberrel, hogy megtalálja a legjobb választást az Ön számára.

A hallókészülék-funkciók mérlegelésekor fontos figyelembe venni az életmódot és a gyakori környezeteket.

  • Milyen hallási helyzetek zavarják a legjobban?
  • Vannak bizonyos hangok vagy hangok van baj tárgyaláson?
  • Egy átlagos napon, mit csinálsz? Hova mész?
  • Milyen gyakran gyakori a zajos környezetben, mint éttermek, bevásárlóközpontok, istentiszteleti helyek vagy sportlétesítmények?

A hallókészülék-funkciók felfedezése és kiválasztása

Minden hallókészülék gyártója és hallókészülék szakmai beszél összehangolása az "életmód" kell a hallókészülék funkciókat. Az életmódelemzés rámutat a leggyakoribb és legfontosabb helyzetekre, tevékenységekre és helyekre, ahol növelni szeretné a hangok meghallgatásának és megértésének képességét, és segít összehangolni igényeit az adott hallókészülék-funkciókhoz.

Gondoljon a hallókészülékek, mint "kommunikációs eszközök" ugyanazon vonalak mentén, mint egy mobiltelefon. Ha megvásárol egy mobiltelefon úgy gondolja, és rangsorolja a módját fogja használni, és megvásárolja funkciók ennek megfelelően. Például, ha gyakran használja a mobiltelefonját gyenge fényben, akkor válasszon egy háttérvilágítású billentyűzetet. Ha nem szeretné, hogy másokat zavarjon a csengőhangok, vagy nehezen hallja meg saját magát, akkor egy "rezgő" riasztási funkcióval rendelkező telefont vásárol.

Ez ugyanaz az egyenlet, ha figyelembe vesszük hallókészülék funkciók. Hasznos tudni, hogy mi áll rendelkezésre, hogyan működnek a digitális hallókészülékek, melyek működnek az Ön halláskárosodásának típusával, és mely funkciók segítenek optimalizálni a kommunikációt az életedben.