A Starkeyról

Hiszünk abban, hogy a jobb hallás jobb életminőséget eredményez. Ezért dolgozunk minden nap.

Hallása szívügyünk

A Starkey több mint egy hallókészülék-gyártó vállalat. Mi segítünk kapcsolatot létesíteni az embereknek, és megváltoztatni az életüket. Mi hiszünk abban, hogy hallani a világ működését és a körülöttünk lévő embereket az ugyanolyan fontos, mint a levegővétel. 

Mint vezető hallókészülék-gyártó és fejlesztő cég célunk az, hogy összehozzuk az embereket és teljesebbé tegyük az életüket.

1967-ben William F. Austin azon vezérelv szerint alapította meg a Starkey, amely így szól: "Egyedül nem sokat tehetünk. Együtt megváltoztathatjuk a világot." Mi minden nap e vízió szerint élünk és dolgozunk. Örömmel támogatjuk a Starkey Hallás Alapítvány munkáját, mely a világ számos részén segít eljuttatni a hallás ajándékát a rászorulóknak. A Starkey Hallás Alapítvány eddig több mint 1 millió rászorulónak nyújtott segítséget a hallásgondozásban világszerte.

 • Innováció

  Több millió páciensnek segítünk modern hallókészülék-technológiáink segítségével

  Legyen szó akár szinte láthatatlan hallókészülékeinkről, akár a jobb hallást zajos környezetben elősegítő vezeték nélküli hallókészülékeinkről (beleértve a Halo™ "Made for iPhone"® hallókészülékünket is), folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük a kisebb, könnyebben használható és jobban működő megoldásokat. A Starkey fejlesztette ki  az iparág első hallójárati, egyéni, digitális, teljes egészében programozható láthatatlan készülékeit. Mi voltunk az elsők, akik a hallókészülékekben nanotechnológiát használtak, és ezáltal ellenállóvá tették azokat a nedvesség ellen. Továbbá az elsők között ismertük fel a zajkezelés fontosságát, ami a legnagyobb kihívást jelenti a pácienseknek.

  A technológiai megoldásokat nem önmagukért fejlesztjük

  A Starkey-nál mi abban hiszünk, hogy minden új terméknek speciális és kézzel fogható előnyökkel kell hozzájárulnia a páciensek életéhez. Ezért a termékfejlesztésekbe pácienseket és hallásszakértőket is bevonunk, így olyan készülékeket tudunk kifejleszteni, amelyek valóban hasznosak számukra. 

  Az elmúlt években sikerült megoldást találnunk a páciensek azon igényeire, hogy minden hangkörnyezetben jobban halljanak, legyen egyszerű a készülékek kezelése és beállítása, legyen gyorsabb az adatfeldolgozás, a hallókészülékek pedig legyenek még szebbek és diszkrétebbek. 

  Minden fejlesztésünk bizonyított tényeken alapszik

  Mi a bizonyított tényeken alapuló fejlesztésben hiszünk, és egy új technológiát csak akkor építünk bele a készülékeinkbe, ha ez számot tevő előnyt jelent a páciensek részére. Termékfejlesztéseink során belső teszteléseket is végzünk, valamint összehasonlítjuk a terméket más hallókészülékekekkel is.

  Az innováció a mindennapjaink része

  A Starkey egy külön halláskutató központtal rendelkezik Berkeley-ben, Kaliforniában, ahol a technikusok, tudósok, és audiológiai kutatók nap mint nap azon dolgoznak, hogy jobban megértsék a halláskárosodás tudományát, és azt, hogy milyen hatással van az emberek életére. Mindezt azért, hogy mi még jobb technológiai megoldásokat kínálhassunk halláskárosodott pácienseink részére, amelyekkel teljesebb életet élhetnek.

 • Társadalmi felelősségvállalás

  A Starkey Hallás Alapítvány évről évre azon dolgozik, hogy "A világ jobban halljon®."

  Eddig több mint 1 millió rászoruló kapott lehetőséget arra, hogy a hallás ajándéka révén újra a világ részévé váljon, hála a Starkey Hallás Alapítványnak. 

  A Starkey Hallás Alapítvány világszerte több országba látogat el, hogy hallókészülékeket illesszen a rászorulóknak és átadja nekik a hallás kivételes ajándékát. 

  Jelenleg a Starkey Hallás Alapítvány azért működhet, mert világszerte több ezer önkéntes és adományozó tesz érte. 

  Az egészséges hallás ismertetése és terjesztése

  A hallás ajándéka mellett az Alapítvány elkötelezett híve a globális hallás egészségnek, ezért hívta életre a Listen Carefully ("Óvatos hallás") c. nemzeti programját. A Listen Carefully program edukáción és zenén keresztül segít a tindézsereknek megérteni a halláshoz kapcsolódó tudományos hátteret, illetőleg  a magas decibelű hangok veszélyeit. Ehhez kapcsolódik egy non-profit szervezet is (Hear Now néven), amely az állandó lakhelyű egyesült államokbeli, siket vagy nagyothalló lakosoknak nyújt segítséget és korlátozott anyagi forrásokat.

 • Modern hallókészülékek Amerikából

  A Starkey Hearing Technologies az egyetlen, kizárólagos amerikai tulajdonban lévő hallókészülék-gyártó.

  Cégünket Eden Prairie-ben, Minnesotában alapították, ahol elkötelezett kollégáinkkal nap mint nap azon dolgozunk, hogy magas minőségű, tartós hallókészülékkel beteljesítsük közös célunkat: segítsünk az embereknek a lehető legtisztább hallás elérésében.

  Hiszünk benne, hogy a hallókészülék-gyártás művészetét és tudományát mindenki másnál jobban ismerjük. Ez a tudás a személyre szabás vágyával együtt vezetett el a kiváló ügyfél elégedettségi és sikerességi rátáinkhoz.

  AZ ÖN ÉLETÉRE SZABVA

  A valóban személyre szabott hallókészülék-illesztés folyamata pácienseink alapos ismeretével kezdődik. Ezért a Starkey kutatók a legátfogóbb diagnosztikai eszközökkel rendelkeznek a hallóképesség, hallójárat-görbület és belső fül-akusztika vizsgálatához, hogy olyan hallókészülékeket tudjunk gyártani, amelyek megfelelnek a páciensek egyedi igényeinek.

 • Egyénre szabott figyelem

  Minden ember halláskárosodása egyedi, ezért az általunk kínált megoldások is azok.

  Minden hallás különleges kezelést igényel, mi ebben hiszünk. Ezért tekintünk minden hallókészülék-illesztést úgy, mint lehetőséget az életminőség megváltoztatására. A Starkey szakemberei is magukénak vallják ezt a felfogást, és ezért tartják fontosnak, hogy olyan megoldást találjanak a páciensnek, ami megfelel az egyedi igényeinek.

  MINDIG OTT VAGYUNK, HA SZÜKSÉG VAN RÁNK

  Hiszünk abban, hogy az innovatív technológia és a személyes kiszolgálás kéz a kézben járnak, ezért fejlett hallókészülékeinket magas színvonalú ügyfélkiszolgálással párosítjuk. Garantáltan észre fogja venni a különbséget mind a hallása, mind a kapott kiszolgálás tekintetében.

 • Márkáink

   Starkey Hearing Aids LogoMicrotech  

  A jobb hallás művészete és tudománya

  A vezeték nélküli készülékektől kezdve a mini mélyhallójárati, ún. “láthatatlan” hallókészülékekig a Starkey termékcsaládok a lehető legmodernebb és legátfogóbb megoldásokat kínálják a halláskárosodás javítására. Pácienseink biztosak lehetnek benne, hogy minden termékünk megfelel a kényelemmel, teljesítménnyel, személyre szabottsággal szemben támasztott követelményeknek, és a lehető legjobb hallásélményt nyújtják.

  Hallása szívügyünk

  A Starkey-nál mi hiszünk abban, hogy minden hallás egyéni, személyre szabott figyelmet igényel, legyen szó akár a hallókészülék gyártásban végzett úttörő munkánkról, akár globális emberbaráti törekvéseinkről.