Thrive alkalmazás beállítása

Az alábbiakban lépésről lépésre olvashat arról, hogyan állíthatja be és csatlakoztathatja hallókészülékét a Thrive alkalmazáshoz. Ellenőrizze telefonja kompatibilitását a kompatibilis eszközök listájából.

Apple Mobileszköz

Az alábbi utasításokat követve csatlakoztassa hallókészülékeit Apple-i mobileszközéhez. Ha a hallókészülék eközben megszakad a kapcsolat a mobileszközével, ismételje meg az alábbi utasításokat a.

 1. Győződjön meg arról, hogy a Bluetooth engedélyezve van a mobileszközön. A Beállítások menüben lépjen a Bluetooth elemre, és kapcsolja be a beállítást.
 2. Térjen vissza a Beállítások menübe, és koppintson az Általános > hozzáférhetőség > az MPI hallókészülékek elemre.
 3. Miközben az Apple mobileszköze megkeresi a rendelkezésre álló eszközöket, kapcsolja ki a hallókészüléket, majd kapcsolja be őket, hogy párosítási módba kapcsolják őket.
 4. Amikor a hallókészülékek felderítik, látni fogja a hallókészülék nevét ("Michelle hallókészülékek") az Eszközök csoportban.
 5. A hallókészülék nevére koppintva csatlakoztathatja hallókészülékét a mobileszközhöz.
 6. Két párosítási kérelem jelenik meg (egy-egy hallókészülék). Minden kérelemhez válassza a Párosítás lehetőséget. Ezek a kérések több másodperckülönbséggel is előfordulhatnak.
 7. Ha a párosítás befejeződött, a hallókészülék neve feketéről kékre változik.

Android Mobileszköz

Az alábbi utasításokat követve csatlakoztassa hallókészülékeit androidos mobileszközéhez. Ha a hallókészülék eközben megszakad a kapcsolat a mobileszközével, ismételje meg az alábbi utasításokat a.

 1. Koppintson a Beállítások ikonra a mobileszközén.
 2. Ellenőrizze, hogy a Bluetooth be van-e kapcsolva.
 3. Kapcsolja ki majd be hallókészülékeit. Ez párosítási üzemmódba helyezi a hallókészülékeket.
 4. Indítsa el a Thrive alkalmazást, és kövesse az utasításokat.
 5. Ha egy hallókészülék párt észlel a rendszer, kéri, hogy párosítsa mindkét készüléket, és egy következő jelzés is felugrik majd, amely lehetővé teszi a Thrive alkalmazás számára a hallókészülékek kezelését .
 6. Ha egynél több pár hallókészüléket fedez fel, megjelenik egy lista; csatlakozáshoz ezek közül érintéssel válassza ki az Ön készülékeit.

  MEGJEGYZÉS: A párosítást továbbra is elvégezheti Android-eszközének Bluetooth-menüjén keresztül, ha úgy szeretné.

Apple Mobileszköz

Az alkalmazás Thrive megkönnyíti a hallókészülékek vezérlését és beállítását a kompatibilis Apple® mobilkészülékkel. Az alkalmazás letöltése egyszerű; kövesse az alábbi lépésenkénti utasításokat:

 1. Az App Store® megnyitása.
 2. A keresőmezőbe írja be a következőt: "Thrive."
 3. A "GET" gombra koppintva töltse le az alkalmazást a mobileszközére.

Android Mobileszköz

Az alkalmazás Thrive megkönnyíti a hallókészülékek vezérlését és beállítását a kompatibilis Android™ mobileszközzel. Az alkalmazás letöltése egyszerű. Kövesse az alábbi lépésenkénti utasításokat:

 1. Az Google Play™ Store megnyitása.
 2. A keresőmezőbe írja be a következőt: "Thrive."
 3. Az alkalmazás mobileszközre való letöltéséhez koppintson az "INSTALL" gombra.

Apple vagy Android Mobileszköz

Nyissa meg a Thrive alkalmazást. A rendszer kérni fogja a telepítést:

Értesítések Válassza az Engedélyezés vagy a Nem engedélyezés lehetőséget. Az értesítések hangjelzést küldenek a hallókészülékeknek, értesítést helyeznek el a Gyarapodás alkalmazás ikonján, és szalaghirdetést helyeznek el a zárolási képernyőn.

Helymeghatározási szolgáltatások Mindig allow ajánlott. A helymeghatározási szolgáltatások fontosak az olyan funkciók esetében, mint a földrajzi címkézés, az őszi riasztás és a hallókészülékek keresése.

Végfelhasználói licencszerződés és adatvédelmi szabályzat Tekintse át a megállapodást, és jelölje be mindkét hozzájárulási négyzetet. Kattintson az Elfogadás gombra.

Alap- vagy speciális módVálassza ki a kívánt módot, és nyomja meg a folytatásgombot. Ez később módosítható az alkalmazáson belül.

Thrive App bejelentkezés Látogass el a Facebookra, a Google™ keresőmotorra, vagy hozd létre saját fiókodat e-mail címmel és jelszóval. Ez létrehozza a felhőalapú fiókot, és elmenti a Thrive alkalmazás beállításait.

Ismerje meg az alkalmazást Thrive

A teljes funkcionalitású, könnyen használható Thrive alkalmazás teljes ellenőrzést biztosít a hallókészülékek felett. A kezdőképernyő pillanatképet ad az egészségügyi adatokról, és portálként szolgál a beállítások módosításához, a hangerő beállításához, a testreszabott programhelyek létrehozásához és így tovább. Töltse le a felhasználói útmutatót a részletekért.

Thrive okostelefonos alkalmazás