Thrive

Újradefiniálja, mire képes a hallókészülék

Még több támogatás a Thrive Hearing Control alkalmazással

A Thrive Hearing Control Alkalmazás az okostelefon segítségével teljes kontrolt biztosít a páciens számára Bluetooth hallókészülékei felett. Olyan, akár egy TV távirányító. Segítségével beállítható a hangerő, programhelyek léptethetők, kezelhetők olyan funkciók, amelyek korábban nem voltak elérhetők a hallókészülékekben.

A Thrive applikáció könnyen beállítható és használható, emellett olyan funkciókhoz nyújt hozzáférést a hallókészülék-viselők számára, amelyek segítik a jobb hallás és a teljesebb élet érzést:

  • Egészségtámogató funkciók, mint az aktivitás és a hallókészülék használatának nyomonkövetése.
  • A segítő funkciók, mint a Telefon keresése, a Fordítás, az Élő beszéd szöveggé alakítása, valamint az Önellenőrzés, amely lehetővé teszi, hogy akár az audiológussal való személyes találkozás nélkül is képet kapjon hallókészülékei állapotáról.
  • Továbbá olyan, a hallás támogatásával kapcsolatos funkciók, mint a Maszk mód, amelynek segítségével jobban hallja a maszkot viselő beszélgetőpartnereit.
Nézze meg a videót

Az életet megváltoztató funkciók. Ujjbegy vezérlés.

testAltText
Maszk mód

Ez az egyénileg beállítható memória felerősít bizonyos frekvenciájú hangokat, hogy jobban hallja maszkot viselő beszélgetőpartnereit.
(Meghatározott technológiai tudásszinten érhető el.)

testAltText
Aktivitás követés

Nyomon követi a napi lépéseket, méri a mozgást, és figyeli az erőteljesebb fizikai aktivitást.

testAltText
Készülékhasználat követés

Nyomonköveti az aktív hallgatás és a hallókészülékek használata nyújtotta egészségügyi előnyöket.

fall-alerts-gray
Elesés Riasztások

Észleli, ha a hallókészülék viselője elesik, és figyelmeztető üzenetet küld a kiválasztott kontaktoknak.

reminders-gray
Emlékeztetők

Lehetőséget biztosít a figyelmeztetések ütemezésére olyan dolgokhoz, mint a gyógyszerek szedése és egyéb személyes feladatok.

telehear
TeleHear

Csökkentheti a személyes találkozók számát, amennyiben hallókészülékeinek beállításához hallásszakértőjétől video híváson keresztül történő távoli programozást kér.

Gyakori kérdések

A Thrive alkalmazás számos Apple® és Android™ eszközön működik. Nézze meg a teljes listát.

Néhány lépés alatt megtudhatja, hogy Ön mobiltelefonján is működik e a Thrive Hearing Control alkalmazás. Érdeklődjön hallásspecialistáinknál vagy nézze meg a videót a felhasználóbarát QR kódos megoldásunkról.

Kövesse a részletes utasításokat ebben az útmutató videóban vagy a a GYIK oldalon.

A Maszk mód egy egyéni memória a Thrive applikációban, amely felerősít bizonyos frekvenciájú hangokat, ezáltal segít jobban hallani az arcmaszkot viselő embereket. Tekintse meg videónkat, amelyből megtudhatja, hogyan működik.

Ebből az útmutatóvideóból vagy a látogasson el a GYIK oldalra.

Az alkalmazás 27 különböző nyelvet fordít le. A teljes lista megtekintése.

Kövesse a részletes utasításokat ebben az útmutató videóban vagy a a GYIK oldalon.

Most már a natív Apple iOS figyelmeztetések érhetők el, amelyek nagyobb konzisztenciát és jobb felhasználói élményt biztosítanak.