Thrive

Újradefiniálja, mire képes a hallókészülék

Még több támogatás a Thrive alkalmazással

A Thrive Alkalmazás az okostelefon segítségével teljes kontrolt biztosít a páciens számára Bluetooth hallókészülékei felett. Olyan, akár egy TV távirányító. Segítségével beállítható a hangerő, programhelyek léptethetők, kezelhetők olyan funkciók, amelyek korábban nem voltak elérhetők a hallókészülékekben.

A Thrive applikáció könnyen beállítható és használható, emellett olyan funkciókhoz nyújt hozzáférést a hallókészülék-viselők számára, amelyek segítik a jobb hallás és a teljesebb élet érzést:

 • Egészségtámogató funkciók, mint az aktivitás és a hallókészülék használatának nyomonkövetése.
 • A segítő funkciók, mint a Telefon keresése, a Fordítás, az Élő beszéd szöveggé alakítása, valamint az Önellenőrzés, amely lehetővé teszi, hogy akár az audiológussal való személyes találkozás nélkül is képet kapjon hallókészülékei állapotáról.
 • Továbbá olyan, a hallás támogatásával kapcsolatos funkciók, mint a Maszk mód, amelynek segítségével jobban hallja a maszkot viselő beszélgetőpartnereit.
Nézze meg a videót

Az életet megváltoztató funkciók. Ujjbegy vezérlés.

 • Maszk mód

  Ez az egyénileg beállítható memória felerősít bizonyos frekvenciájú hangokat, hogy jobban hallja maszkot viselő beszélgetőpartnereit.
  (Meghatározott technológiai tudásszinten érhető el.)

 • Aktivitás követés

  Nyomon követi a napi lépéseket, méri a mozgást, és figyeli az erőteljesebb fizikai aktivitást.

 • Készülékhasználat követés

  Nyomonköveti az aktív hallgatás és a hallókészülékek használata nyújtotta egészségügyi előnyöket.

 • Elesés Riasztások

  Észleli, ha a hallókészülék viselője elesik, és figyelmeztető üzenetet küld a kiválasztott kontaktoknak.

 • Emlékeztetők

  Lehetőséget biztosít a figyelmeztetések ütemezésére olyan dolgokhoz, mint a gyógyszerek szedése és egyéb személyes feladatok.

 • TeleHear

  Csökkentheti a személyes találkozók számát, amennyiben hallókészülékeinek beállításához hallásszakértőjétől video híváson keresztül történő távoli programozást kér.

Gyakori kérdések

A Thrive alkalmazás számos Apple® és Android™ eszközön működik. Nézze meg a teljes listát.

Néhány lépés alatt megtudhatja, hogy Ön mobiltelefonján is működik e a Thrive alkalmazás. Érdeklődjön hallásspecialistáinknál vagy nézze meg a videót a felhasználóbarát QR kódos megoldásunkról.

Kövesse a részletes utasításokat ebben az útmutató videóban vagy a a GYIK oldalon.

A Maszk mód egy egyéni memória a Thrive applikációban, amely felerősít bizonyos frekvenciájú hangokat, ezáltal segít jobban hallani az arcmaszkot viselő embereket. Tekintse meg videónkat, amelyből megtudhatja, hogyan működik.

Ebből az útmutatóvideóból vagy a látogasson el a GYIK oldalra.

Az alkalmazás 27 különböző nyelvet fordít le. A teljes lista megtekintése.

Kövesse a részletes utasításokat ebben az útmutató videóban vagy a a GYIK oldalon.

Most már a natív Apple iOS figyelmeztetések érhetők el, amelyek nagyobb konzisztenciát és jobb felhasználói élményt biztosítanak.