Halláskárosodás

Vannak hallókészülékek a egyoldalas halláskárosodáshoz?

Egyoldalas halláskárosodási lehetőségek

CROS megoldás

Ha nem hall az egyik fülében, és normális hallása van a másik fülében, akkor előnyös lehet a CROS megoldás. Ön képes lesz arra, hogy hallja a hangokat a gyengébb hallású fül útján az egészséges ear.

Hogyan működik:

Annak érdekében, hogy jobban részt vehess minden típusú hallgatási környezetben, cros megoldásunk rendelkezik egy mikrofonnal, amely felveszi a hangokat és hangokat a gyengébb hallófülből, majd továbbítja azokat a jó fülére szerelt hallókészülék vevőnek. Nem számít, hogy ön áll az asztalnál, vagy ha a hangok a gyengébb hallású oldalból származnak, nem fog hiányozni a körülötted lévő fontos hangok.

BiCROS megoldás

A BiCROS megoldás is rendelkezésre áll, és előnyös azok számára, akik alig vagy egyáltalán nem hallanak az egyik fülükben, és halláskárosodása van a jobb fülükben.

Hogyan működik:

Ez az opció a fülébe helyezett, alig vagy egyáltalán nem halló mikrofonból küld ihúhangot a jobbhallású fülbe helyezett hallókészülék-vevőnek. Ez lehetővé teszi, hogy mindkét oldalról hallja. A hallásgondozó szakember segít meghatározni, hogy melyik megoldás felel meg leginkább az Ön igényeinek és életmódjának.

Induljon el a jobb hallás felé vezető úton

test your hearing
A hallás tesztelése

Szeretné tudni, hogy van-e hallásvesztése? Ingyenes online tesztünk mindössze 5 percet vesz igénybe.

Próbálja ki
learn about hearing loss
Bővebb információ a hallávesztésről

Tudjon meg többet a hallásvesztés okairól és kezeléséről

Tudjon meg többet
hearing doctor appointment
Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot, hogy hallásszakértőink segíthessenek Önnek.

Időpontfoglalás