Hallókészülékek

10 lépés a hallókészülékek vásárlásához

Készüljön fel, amikor megkezdi útját a jobb hallás felé

Ellenőrzőlista hallókészülék-vásárlók számára

Vásárlás új hallókészülékek fontos döntés azzal a potenciállal, hogy jelentősen javítja az életminőséget. Ne feledje, ezek a fontos szempontok, ahogy készül vásárolni.

1. Keressen szakképzett hallásspecialistát

Vannak különböző hallásegészségügyi szakemberek, akik diagnosztizálni és kezelni a halláskárosodás. Keressen egy hallásspecialistát, aki erős szakmai képesítéssel rendelkezik, beleértve az oktatást, a tapasztalatot és a jó hírnevet a közösségben. Ne feledje, hogy az ár nem az egyetlen kérdés, amikor keres egy szolgáltató. Sőt, ha látod reklámok hallókészülékek olyan áron, hogy úgy tűnik, túl szép, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg.

Hívjon 06 1 462 6050 vagy időpontot.

2. Alapos értékelésen esik át

Az átfogó hallásvizsgálat és értékelés az első lépés a halláskárosodás azonosítása és az ön konkrét hallási problémájának megoldása felé vezető megoldás felé. Az értékelésnek tartalmaznia kell egy vizuális vizsgálatot, több különböző típusú hallásvizsgálatot, és a hallójárat benyomását annak megállapítására, hogy ön láthatatlan vagy csatorna-technológiai stílusokra pályázik-e. Az eredményeket egyértelműen meg kell magyarázni, hogy segítsen megérteni, ha halláskárosodás, és ha igen, milyen típusú és milyen súlyos ez. Azt is világosan meg kell értenie, hogy milyen típusú hangokat nem hall a konkrét veszteséggel.

3. Alaposan fontolja meg a beruházás

A hallókészülékeknek értékük és ára is van. Ahogy eldönti, mit engedhet meg magának, győződjön meg róla, úgy vélik, az előny általuk az életedbe, most és az elkövetkező években. A hallókészülék stílusának és technológiai szintjének kiválasztásakor győződjön meg arról, hogy világosan megértette, hogy pontosan mi is szerepel a hallókészülékek árában. Lásd a összehasonlító útmutató. Írásos szerződést kell kapnia, amely felvázolja a meghallgatási eszközök költségét, valamint a vásárlásban szereplő szakmai szolgáltatásokat, például a képzéshez és az eszközbeállításokhoz szükséges nyomon követési látogatásokat.

A biztosítási fedezetről és a hallókészülékek költségeinek csökkentésére irányuló programokról forduljon a hallásszakértő vagy látogasson Wells Fargo Health Advantage®.

4. Biztosítsa a megfelelő felszerelést

Amikor egyedi hallókészülékeket rendel, a fülét egy szilícium alapú gitt segítségével veszik be. A leadott küld starkey, ahol a testre szabott hallókészülék "shell" készül egy orvosi minőségű akril.

Ezek a vet általában elég pontos a replikálása alakja a fül, de ritka esetekben a folyamatot meg kell ismételni. Mivel a hallókészülékek egész nap hordják, működjön együtt a szakemberrel annak érdekében, hogy jól illeszkedjenek és jól érezzék magukat, így ön a hallókészülékek teljes előnyeit élvezheti. Különösen akkor kell beszélnie a hallásszakértővel, ha egy személyre szabott fülvédő kényelmetlenül érzi magát, vagy ha mozog vagy sípol, amikor beszél vagy rág.

5. Kövesse nyomon a szakmai

Biztos, hogy tartsa nyomon követési találkozókat a hallásszakértő, így ő tudja, hogy megbizonyosodjon arról, a hallókészülékek működnek, valamint a lehető legjobban az Ön számára minden helyzetben. Ez normális, hogy szükség kiigazításokat ahogy megszokja, hogy a tárgyaláson a teljes spektrumát hangok újra. A hallókészülékek kezdetben beállíthatók az első felhasználók számára, és a beállításokat akkor végezhetik el, amikor készen áll.

6. Kérdezzen a kiegészítőkről és alkalmazásokról

A legtöbb hallókészülék ma olyan kiegészítőkkel érkezik, amelyek fokozzák a hallgatást olyan kihívást jelentő környezetekben, mint az éttermek vagy a zsúfolt helyek, vagy közvetlenül a hallókészülékre streamelhetik a TV-t. Olyan alkalmazásokkal is szinkronizálnak, amelyek lehetővé teszik telefonhívások, zenék és videók streamelését okostelefonjáról, egyszerűen vezérelhetik a hallókészülékeket, figyelemmel kísérhetik a fizikai és mentális egészséget, és még sok más.

7. Szánjon rá időt, hogy alkalmazkodjon

Ne feledje, hogy halláskárosodása valószínűleg évek alatt következett be. Időbe fog telni, hogy alkalmazkodjanak a hallókészülékek viseléséhez és a körülötted lévő hangok meghallgatásához. Az agyad meg fogja szokni, hogy újra hangokat hall, de lehet, hogy fárasztó az első. Mondja el barátainak és családtagjainak, hogy új hallókészülékhez alkalmazkodik. Arra is emlékeztetheti őket, hogy már nem kell hangosan beszélniük.

8. Ismerje meg a visszatérési politikát

Biztos, hogy megtudja, pontosan mi a próbaidőszak az Ön hallókészülékei, függetlenül attól, hogy vannak-e díjak kapcsolódó visszatérő hallókészülékek, és ha lesz lehetősége kipróbálni egy másik modell, ha az első modell nem működik jól az Ön számára.

9. Ismerje meg a jótállást

A hallásspecialistának át kell adnia önnek a garancia másolatát, és egyértelműen el kell magyaráznia, hogy mi vonatkozik a garanciális garanciákra. A garancia lejárta után hosszabb jótállást vagy veszteség-/kárbiztosítást is vásárolhat.

10. Hallgasson jobban és jobban éljen!

Az emberek, akik hallókészüléket mondani egész idő alatt, "Bárcsak volna ezt hamarabb" és "Nem tudom elhinni, hogy mennyi reem tűnt." Ezért az utolsó lépés az, hogy pat magát a hátán, és élvezze az életed a jobb hallás!