A Starkeyról

Hiszünk abban, hogy a jobb hallás jobb életminőséget eredményez.  Ezért dolgozunk nap mint nap.

1967-es megalapítása óta a Starkey hatalmas lépésekkel járult hozzá a hallókészülék-iparág fejlődéséhez.

 • 2017

  2017-ben ünnepeljük a cég megalapításának 50.évfordulóját, melyet az innovatív hallástechnológia és az audiológiai kutatásfejlesztés területén töltöttünk. 

  Az év elején bevezetjük legújabb generációs operációs rendszerünket (Acuity™ OS 2), eddigi legkisebb Made for iPhone® hallókészülékünket ( Halo™ 2 RIC 312), a TruLink® applikáció következő generációját (TruLink 4.0) és legújabb kompakt mobiltelefon-átjátszó megoldásunkat (SurfLink® Mini Mobile). Újratölthető hallókészülékünket, a ZPower®-t is értékesíteni kezdjük. 

 • 2016

  Januárban stratégiai együttműködésbe kezdünk a világ első vezeték nélküli okos-fülhallgatójának (Dash) a gyártójával: a Bragival. Az együttműködés célja, hogy kifejlesszünk egy valóban innovatív hallássegítő eszközt. Ezt követően tavasszal bevezetjük legújabb technológiai platformunkat, a Synergy®-t, az Acuity™ operációs rendszerünkkel és az új Inspire® X illesztőszoftverrel együtt. Ez lesz az első két kompressziós hallókészülék-platform, amelyre négy új készüléket tervezhetünk, így bármely halláskörnyezet esetén kiváló hallásélményt tudunk biztosítani.

  Legújabb generációs Made for iPhone® hallókészülékünket és a TruLink™ 3.0 applikációt azok számára alakítottuk ki, akik továbbra is aktívan részt szeretnének venni a mindennapi életben.  A 900sync vezeték nélküli technológiára épülő új termékcsaládunk, a Muse™, együttműködve a SurfLink® kiegészítőkkel minden korábbinál természetesebb hallásélményt biztosít, legyen szó akár beszédhangról, akár zenéről.  A Muse CROS rendszere azon pácienseknek tud segítséget nyújtani, akik egyoldali hallásvesztéssel rendelkeznek.  SoundLens® Synergy készülékeink a legújabb láthatatlan hallókészülékeink, amelyek vezeték nélkül csatlakoznak a SurfLink kiegészítőkhöz, ideértve a most piacra dobott SurfLink Media 2 eszközt és SurfLink kihelyezett mikrofont.

 • 2015

  A Z Series™ vezeték nélküli hallókészülék-család rendelkezik fülzúgás enyhítő Multiflex Tinnitus technológiával, és csatlakoztatható a SurfLink® kiegészítőkhöz. 900sync™ vezeték nélküli platformra épülő készülékeibe közvetlenül átsugározhatók a telefonhívások, a televízióból érkező zene- és audiotartalmak, kiváló beszédértést biztosítanak a nehezebb halláskörnyezetekben, valamint  HydraShield®2 nanobevonatuk példa nélküli ellenállást fejt ki a cerumen, az olajok és a hétköznapi pára ellen.

 • 2014

  A Halo, az új Made for iPhone hallókészülékünk piaci bevezetése új lehetőségeket tár fel a hallókészülék-viselők előtt. A Halo készülékek ugyanis -amennyiben a TruLink applikációval vannak párosítva,- problémamentes kapcsolatot biztosítanak a készülék és az iPhone, iPad vagy iPod touch eszközök között, így a telefonhívások, a zene, a videó- és egyéb médiatartalmak átsugárzásra kerülhetnek közvetlenül a hallókészülékbe, és ezáltal a páciens fülébe, méghozzá lenyűgöző hangminőségben.

 • 2013

  Bevezetjük a Multiflex tinnitus technológiával működő készülékeinket, amelyek segítenek enyhíteni a fülzúgást. Értékesíteni kezdjük Bluwave 3.0 operációs rendszerrel működő egyéni vezeték nélküli készülékeinket, amelyekkel maximalizálható a teljesítmény még a legzajosabb halláskörnyezetekben is.

 • 2012

  Bevezetjük a a SurfLink Mobile kiegészítőnket, amellyel a telefonhívások közvetlenül a vezeték nélküli hallókészülékbe sugározhatók, és kiterjesztjük népszerű vezeték nélküli technológiánkat az egyéni készülékekre is.

 • 2011

  Ekkor vezetjük be AMP hallásjavító készülékeinket, amelyeket azoknak szántunk, akik még nem állnak készen a hallókészülékekre.

 • 2010

  Ekkor vezetjük be azt a vezeték nélküli termékcsaládot, amellyel lehetőség van arra, hogy a televízióból vagy a rádióból érkező hangok közvetlenül a hallókészülékbe érkezzenek, és ehhez semmilyen testen viselt eszközre nincs szükség. Ekkor fejlesztetjük ki új zajkezelő rendszerünket is, a VoiceIQ-t is, valamint a világ első, egyéni, a fülben szinte láthatatlan hallókészülékeit, a SoundLenst.

 • 2009

  Bevezetjük a piacra az S Series termékcsaládot, amely az egyik legkedveltebb termékcsaláddá válik a piacon.

 • 2008

  A Zōn termékek forradalmasítják a hallókészülékek kinézetét, és több mint egy tucat design és mérnökelektronikai díjat nyernek.

 • 2006

  A Destiny készülékek megújítotják az iparágat, mert ezek a készülékek elsőként új módon használják a digitális technológiát, és gyakorlatilag kiküszöbölik a visszacsatolást.

 • 2004

  Elton John fellépésével a Starkey Gálán ("So The World May Hear" Awards Gala) a Starkey Hallás Alapítvány rekordbevételre tesz szert az adományokból: 2.7 millió dollárt keres. Ekkor kezdődik Minneapolisban az új William F. Austin központ építése és megnyílik a Starkey Halláskutató Központ is. A Starkey megnyitja első szaküzleteit Budapesten.

 • 2003

  Piacra kerül a Genesis 4 termék, amely magas színvonalú hallhatóságot és kényelmes hallást kínál a pácienseknek.

 • 2002

  Létrejön a Starkey partneri hálózata.

 • 2001

  Bevezetjük a Genesis nevű digitális hallókészülék-családot, amely az iparág legátfogóbb termékcsaládja lesz, és az Axent hallókészülékekkel mérföldkövet jelent a megújult digitális technológiában.

 • 1999

  A Cetera és az Aires digitális hallókészülékekkel a Starkey megnyitja a hallókészülékek digitális korszakát. Mindkettőt a kutatásokon alapuló fejlesztés jellemzi.

 • 1992

  Bevezetjük a piacra a Tympanette-et, ez volt az első mélyhallójárati hallókészülék. A Tympanette volt abban az időben az iparág legkisebb és legnépszerűbb mélyhallójárati készüléke.

 • 1983

  Ronald Reagan elnök Starkey INTRA hallókészüléket visel, amely megnöveli a hallókészülékek elfogadottságát a társadalomban, és nő az iparág bevétele is.

 • 1982

  Piacra kerül a CE-5 sorozat. Ezek az első hallójárati készülékek.

 • 1979

  Kifejlesztjük a CHAT nevű hallókészülék tesztert, a tinnituskutató audiométert és a digitális Drain Meter eszközt, amely egy modern diagnosztikai eszköz az ügyfélkiszolgálás javítására.

 • 1978

  A Starkey Alap kifejleszti az elem-újrahasznosítási programot, majd ebből később létrejön a Starkey Hallás Alapítvány (Starkey Hearing Foundation).

 • 1976

  Megnyitjuk az első leányvállalatunkat az angliai Manchesterben. A következő öt év folyamán további központokat nyitunk Torontoban (Kanada), Glencoe-ban (Minnesota), Hamburgban (Németország), és Párizsban (Franciaország).

 • 1973

  A Starkey bevezeti a CE-1 egyéni hallókészülékeket, amelyekhez a piacon egyedülálló módon 90 napos próbahordást és 1 éves "Gondtalan" garanciát ad. Nem sokkal ezután a Starkey az egyéni készülékgyártás területén a világ vezető gyártójává válik.

 • 1971

  Bill Austin megvásárolja a Starkey Laboratories nevű kis fülilleszték-gyártó céget Harold Starkey-tól. Ezt követően Mr. Austin egyesíti a Professional-t és a Starkey-t, megtartva az utóbbi nevét.

 • 1967

  Bill Austin megalapítja a Professional Hearing Aid Service -t, amely hallókészülék-javítással foglalkozik St. Louis Park városában, Minnesota államban. A cég az iparágban először fix árakon kínálja szolgáltatásait.