TruLink applikáció

Segítségével a telefonhívások, a zene, a videók és egyéb médiatartalmak közvetlenül átsugározhatók a hallókészülékekbe az iPhone, iPad, iPod touch vagy Apple Watch eszközökről.

Hallásszakértőt keresek

Mit kínál a TruLink?

Forradalmian új Made for iPhone® hallókészülékeinknek és a könnyen használható TruLink™ applikációnak köszönhetően valóban igaz az, hogy Ön bárhova mehet, és bármit megtehet! Ezek a hallókészülékek a TruLink applikációval könnyedén csatlakoztathatók az iPhone®, iPad®, vagy iPod touch® eszközökhöz is. Így a telefonhívások, zene, videók és egyéb médiatartalmak közvetlenül átsugározhatók a hallókészülékekbe, és lenyűgöző hallásélményt tesznek lehetővé - sípolás és zúgás nélkül!

trulink-remote

TruLink távirányító

A TruLink távirányító hasznos eszköz a gyors funkcióeléréshez.

A Starkey legújabb kiegészítőjével, a TruLink Távirányítóval, a Halo iQ okostelefonnal és anélkül is használható. Emellett egyszerűen válthat a memóriák között, állíthatja a hangerőt, némíthatja hallókészülékét és indíthat el vagy állíthat le funkciókat.

Kompatibilitás Apple termékekkel

A Made for iPhone hallókészülékeket és a TruLink applikációt az iOS 11, iOS 10 és az iOS 9 összes verziójával teszteltük és ezekkel kompatibilis. Az Apple operációs rendszere (iOS) működteti az Ön iPhone készülékét, valamint ez felelős az iPhone és a Made for iPhone  hallókészülékek kompatibilitásáért. Az eszközök párosításáról az oktató videók oldalon talál bővebb információt.

iOS FRISSÍTÉS MEGJEGYZÉS: Amikor Ön az iOS újabb verzióját frissíti  az iPhone-ján, kérjük, vegye figyelembe, hogy megszakadhat a kapcsolat a hallókészülékekkel. Amennyiben ez megtörténik, szüntesse meg majd hajtsa végre újra a párosítási műveletet. 

A TruLink applikáció kiegészítőül szolgál a Made for iPhone hallókészülékekhez, melyek ezáltal számos beállítási lehetőséget és izgalmas szolgáltatásokat kínálnak. A TruLink applikáció iOS-en keresztül kapcsolódik a hallókészülékhez a kommunikáció érdekében. A TruLink app az Apple Watch-on kerestül a hallókészülék hangerőszabályozására és memóriaváltására használható, amennyiben iPhone és/vagy iPad eszközhöz csatlakozik.

A Made for iPhone hallókészülékek és a TruLink applikáció a következő Apple eszközökkel kompatibilis: iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s (csak a Halo), iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4.generáció), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini Retina display-el, iPad mini, iPod touch (5.generáció) és Apple Watch. Az Apple Watch használatához iPhone 5 vagy annál újabb verzió szükséges.

A legjobb teljesítmény elérése érdekében a TruLink 4.2 használatát javasoljuk.

Az Apple, az Apple logo, az iPhone, az iPad, az iPod touch és az Apple Watch az Apple Inc. védjegyei, amelyeket az USA-ban és más országokban is bejegyeztek. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. A “Made for iPod” (iPod-hoz készült), “Made for iPhone,” és a “Made for iPad” azt jelentik, hogy olyan elektronikus tartozékot alakítottak ki, amely kifejezetten az iPod-hoz, az iPhone-hoz vagy az iPad-hez csatlakozik, és a fejlesztő igazolta róluk, hogy megfelelnek az Apple teljesítmény-szabványainak. Az Apple nem felelős a jelen készülék működéséért, vagy a biztonságtechnikai és szabályozási szabványoknak való megfelelőségéért. Kérjük, vegyék szíves tudomásul, hogy a jelen tartozék használata az iPod-dal, az iPhone-nal, az iPad-del vagy az Apple Watch-csal befolyásolhatja a vezeték nélküli teljesítményt.  

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei. A Galaxy S, a Galaxy Note és a Samsung Galaxy Apps a Samsung Electronics Co., Ltd. bejegyzett védjegyei. A HTC One a HTC Corporation védjegye. Az Amazon, az Alexa és a vonatkozó logók az Amazon.com, Inc és leányvállalatainak bejegyzett védjegyei 

Kompatibilitás Android termékekkel

A Halo hallókészülékek és a TruLink applikáció a következő Android termékekkel kompatibilis: Samsung Galaxy S® 6 Edge Plus, Samsung Galaxy S® 6, Samsung Galaxy S® 5, Samsung Galaxy S® 4, Samsung Galaxy Note® 5, Samsung Galaxy Note® 4, Samsung Galaxy Note® 3, HTC One® M8 and HTC One® M7.  Javasoljuk, hogy Android termékeket használó pácienseink Galaxy S6 Edge Plus és Galaxy Note 5 telefonokhoz 5.1.1 operációs rendszert, Galaxy S5 és S4 telefonokhoz 4.4.4 -et, Galaxy S6, HTC One M8 és M7, valamint a Note 4 és Note 3- hoz 5.0 operációs rendszert használjanak. Folyamatosan vizsgáljuk az Android termékek és a Halo készülékek kompatibilitását egymással. Mivel az Android platform nagyon összetett, és sok különböző termék működik ezen a platformon, így minden egyes terméket külön-külön szigorú vizsgálatnak vetünk alá, és amint megvan az eredmény, közzétesszük a kompatibilitási tudnivalókat. Az Android készülékek komptitibilitási információit itt találja.

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei. A Galaxy S, a Galaxy Note és a Samsung Galaxy Apps a Samsung Electronics Co., Ltd. bejegyzett védjegyei. A HTC One a HTC Corporation védjegye.