Livio AI

A világ első hallókészüléke integrált szenzorokkal és mesterséges intelligenciával

tech-header-livio ai

Livio AI

Kövesse nyomon fizikai és mentális állapotát!

Megfelelő lenne az Ön számára?

Keressen fel egy hallásszakértőt!

LivioTM AI a világ első hallókészüléke, amely segítségével a kiváló hangminőség mellett követhető a fizikai és szellemi egészség. A beépített szenzoroknak és mesterséges intelligenciának köszönhetően a Livio AI hallókészülék észleli az elesést és akár virtuális asszisztensként is működhet.

 

  Amit Ön szeretne

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

 • Amit Ön szeretne

  Komfortos hallás zajos környezetben

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  A High RealityTM technológiával a legzajosabb környezetben is tiszták a beszédhangok, kellemesek hangos és a halk hangok beállításai is.

 • Amit Ön szeretne

  Egyéni beállítások használat közben

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  A Thrive™ applikációval okostelefonon bármikor egyszerűen finomhangolható a hallókészülék.

 • Amit Ön szeretne

  Éljen mozgalmasabb és egészségesebb életet

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  Az első hallókészülék beépített szenzorokkal, amelyek segítségével követhető a mentális és fizikai aktivitás, továbbá figyelmeztetés küldhető eleséskor.

 • Amit Ön szeretne

  Újratölthető és megbízható hallókészülékek

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  A legkisebb, healthable újratölthető eszköz egy töltést követően akár 24 óra üzemidővel.*

  *Csak RIC újratölthető eszközök esetén. Az üzemidőt befolyásolja a vezeték nélküli kapcsolat és a kiegésztítő funkciók használatának gyakorisága.

 • Amit Ön szeretne

  Még jobb vezeték nélküli átjátszás

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  Az új technológia kifogástalan kapcsolatot biztosít okostelefonok és vezeték nélküli eszközök között telefonhívások, televízió, zene vagy egyéb hangforrásból eredő audiojel átjátszása során.

 • Amit Ön szeretne

  Megoldást jelent egyoldali hallásvesztés esetén

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  Kiváló minőségű, tiszta hang és megbízható hallókészülékek közötti kommunikáció az új CROS technológiának köszönhetően.

 • Amit Ön szeretne

  Természetes hallás

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  Adott lokációhoz rendelt memóriák automatikusan aktiválódnak, amint az okostelefon GPS funkciója észleli, hogy a felhasználó a megjelölt helyszínre érkezik. Pl.: az ,,Otthon" memória bekapcsol, amikor a felhasználó hazaér.

 • Amit Ön szeretne

  Személyre szabott hallás

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  A Thrive applikáció személyre szabott beállításai segítségével a különböző hangkörnyezetekhez a megfelelő beállítások tárolhatók.

 • Amit Ön szeretne

  Nincs zúgás és sípolás

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  Iparági etalonnak számító visszacsatolásgátló rendszerünknek köszönhetően egész nap komfortos a használat.

 • Amit Ön szeretne

  Tartós és megbízható hallókészülékek

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  A Surface™ NanoShield egy nedvesség-és olajtaszító nanobevonat, amely péld nélküli ellenállást fejt ki a cerumen, az olajok és a hétköznapi pára ellen, ezáltal megbízhatóvá és tartóssá teszi a készülékeket.

 • Amit Ön szeretne

  Élvezetes zenehallgatás

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  A zenehallgatás teljesen új oldala tapasztalható meg a Thrive applikáció használatával. Hallgassa úgy a zenét, ahogy azt a művész megálmodta - kiváló, tiszta hangminőségben.

 • Amit Ön szeretne

  Testre szabható fülzúgás-enyhítés

  Livio AI hallókészülékek biztosítja

  A Thrive applikáció Multiflex Tinnitus technológiája enyhülést nyújthat a fülzúgásban szenvedő betegeknek.

Thrive Hearing applikáció

thrive-hearing-app-with-hearing-aids

Adott a lehetőség, hogy okostelefonja és a Thrive Hearing Control applikáció segítségével kövesse mentális egészségét és értesítse a megfelelő személyeket eleséskor. Az Android™ és Apple® telefonokkal egyaránt kompatibilis Thrive applikáció használatával számos további információhoz fér hozzá, valamint vezérelheti hallókészülékét. Tudjon meg többet a Thrive Hearing Control applikációról.

Kiegészítő eszközök

tv-streamer

Új, vezeték nélküli hallókészülék-kiegészítőink lehetővé teszik, hogy még jobban részei legyünk a minket körülvevő világnak. Ezek segítségével ugyanis a televízió és egyéb audioeszközök hangja átjátszható közvetlenül a hallókészülékre. Tudjon meg többet tartozékainkról.

Okostelefon kompatibilitás

A Thrive Hearing Control applikációval egyszerűen csatlakoztatható Livio és Livio AI hallókészüléke Apple vagy Android készülékeivel. 

Apple® kompatibilitás

A Thrive Hearing Control alkalmazás az iOS 12 vagy annál fejlettebb operációs rendszeren fut. A legjobb teljesítmény érdekében javasoljuk a legfrissebb iOS verzió használatát. iOS UPDATE MEGJEGYZÉS: Amikor iOS verzió frissítést végez az iPhone készülékén, a hallókészülékek elveszíthetik a kapcsolatot az applikációval. Szükségessé válhat a hallókészülékek és az iPhone készülékkel ismételt párosítása. A következő készülékek kompatibilitása került tesztelésre:

iPhone XS
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone SE
iPhone 5s
iPad Pro (12.9" 2. generáció; 12.9" 1. generáció; 10.5"; 9.7")
iPad Air 2
iPad Air
iPad (6. generáció; 5. generáció)
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPod touch (6. generáció)

Android kompatibilitás

A Thrive Hearing Controlapplikáció az Android 6.0 vagy attól újabb újabb verziókon. Az alábbi telefonok kompatibilitását tesztelték:

Samsung Galaxy® S10
Samsung Galaxy® S10+
Samsung Galaxy® S10e
Samsung Galaxy® S9
Samsung Galaxy® S9+
Samsung Galaxy® S8+ 
Samsung Galaxy® S8 
Samsung Galaxy® S7 Edge
Samsung Galaxy® S7 
Samsung Galaxy® S6 Edge 
Samsung Galaxy® S6 
Samsung Galaxy® Note 9 
Samsung Galaxy® Note 8 
Samsung Galaxy® Note 5
Google Pixel 3 
Google Pixel 3 XL
Google Pixel 2
Google Pixel 2 XL
Google Pixel
Google Pixel XL
Google Nexus 6P
Google Nexus 5X
HTC 10
HTC 9
HTC One M8
HTC One M7
HTC U11 Life
LG LV-30
Motorola X4
Doro 8035

Az Android operációs rendszerű okostelefonok esetén a Thrive Hearing Control applikáció stream funkciójának eléréséhez szükség van a Starkey Hearing Technologies Kihelyezett Mikrofon + eszközre.

Folyamatosan vizsgáljuk az Android termékeket és azok kompatibilitását hallókészülékeinkkel. Az Android platform és a platformot használó termékek sokfélesége, komplex jellege miatt minden terméket külön-külön tesztelünk. A kompatibilitásra vonatkozó szigoró tesztelések eredményeiről azok befejeztével információt fogunk szolgáltatni.

thrive-hearing-app

Thrive Hearing Control applikáció

Tudjon meg többet

livio-ai-brochure

Livio AI brosúra

PDF letöltése

wireless-connectivity

Vezeték nélküli kapcsolat

Ismerje meg

Az Apple, az Apple logo, az iPhone, az iPad, az iPod touch és az Apple Watch az Apple Inc. védjegyei, amelyeket az USA-ban és más országokban is bejegyeztek. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. A “Made for iPod” (iPod-hoz készült), “Made for iPhone,” és a “Made for iPad” azt jelentik, hogy olyan elektronikus tartozékot alakítottak ki, amely kifejezetten az iPod-hoz, az iPhone-hoz vagy az iPad-hez csatlakozik, és a fejlesztő igazolta róluk, hogy megfelelnek az Apple teljesítmény-szabványainak. Az Apple nem felelős a jelen készülék működéséért, vagy a biztonságtechnikai és szabályozási szabványoknak való megfelelőségéért. Kérjük, vegyék szíves tudomásul, hogy a jelen tartozék használata az iPod-dal, az iPhone-nal, az iPad-del vagy az Apple Watch-csal befolyásolhatja a vezeték nélküli teljesítményt.  

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei. A Galaxy S, a Galaxy Note és a Samsung Galaxy Apps a Samsung Electronics Co., Ltd. bejegyzett védjegyei. A HTC One a HTC Corporation védjegye. Az Amazon, az Alexa és a vonatkozó logók az Amazon.com, Inc és leányvállalatainak bejegyzett védjegyei 

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei. A Galaxy S, a Galaxy Note és a Samsung Galaxy Apps a Samsung Electronics Co., Ltd. bejegyzett védjegyei. A HTC One a HTC Corporation védjegye.