Halo iQ

Az okostelefon-kompatibilis hallókészülék

Woman looking at phone smiling

Halo iQ

Az okostelefon-kompatibilis
hallókészülék

Ez a megfelelő az Ön számára?

Hallásszakértőt keresek

A Halo iQ, a Starkey okostelefonokkal kompatibilis hallókészüléke olyan zajcsökkentő technológiával és precíz iránymikrofonokkal rendelkezik, amelyek segítségével a beszédhangok felerősíthetők és természetessé, könnyen hallhatóvá tehetők napjaink zajos környezetében is.

 

  Az Ön igényeit teljesítik a

  Halo iQ hallókészülékek

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Jól halljak zajos környezetben”

  Halo iQ hallókészülékek

  ÚJDONSÁG: Az Acuity™ Immersion Directionality technológiát úgy tervezték, hogy jobb beszédértést biztosítson és segítsen könnyebbé tenni a hallás folyamatát.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Könnyebb legyen telefonálni”

  Halo iQ hallókészülékek

  Az iPhone-ról a telefonhívás közvetlenül a hallókészülékbe érkezik, így tiszta hangzást és kényelmes beszélgetéseket eredményez.*

  *Kizárólag Apple-eszközökön érhető el.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Legyen természetes a hallás”

  Halo iQ hallókészülékek

  A geotag-gel ellátott memóriak automatikusan aktiválódnak, amikor az Apple vagy az Android okostelefon GPS-funkciója észleli, hogy Ön a megjelölt helyszínre érkezik. Pl. az "Otthon" memória automatikusan bekapcsol, amikor hazaérkezik.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Legyen személyre szabott hallás”

  Halo iQ hallókészülékek

  A TruLink alkalmazás Personalized Control funkciójával könnyedén az adott környezethez igazíthatja a SoundSpace és a Noise Manager beállításait.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Ne sípoljon és zúgjon a készülékem”

  Halo iQ hallókészülékek

  Iparági etalonnak számító visszacsatolás-megszüntető rendszerünknek köszönhetően egész nap komfortos a hallás.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Legyen megbízható és tartós a hallókészülékem”

  Halo iQ hallókészülékek

  A Surface™ NanoShield egy nedvesség- és olajtaszító nanobevonat, amely példa nélküli ellenállást fejt ki a cerumen, az olajok és a hétköznapi pára ellen. Ennek eredményeképpen a hallókészülékek több ideig lehetnek a fülben, és kevesebb időt töltenek a szervizben.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Én is élvezhessem a zenét”

  Halo iQ hallókészülékek

  A TruLink applikáción keresztül a "Made for iPhone" hallókészülékek a zenehallgatás egészen új dimenziójába kalauzolják a pácienst, mert minden egyes hangot a legtisztább hangminőségben közvetítenek a fülbe.*

  *Kizárólag Apple-eszközökön érhető el.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Enyhüljön a fülzúgásom”

  Halo iQ hallókészülékek

  fejlett Multiflex Tinnitus technológiája segítséget nyújt a fülzúgásban szenvedő betegeknek, mely a TruLink applikációval személyre is szabható.

A TruLink applikáció

TruLink Made for iPhone

Forradalmian új Made for iPhone® hallókészülékeinknek és a könnyen használható TruLink™ applikációnak köszönhetően valóban igaz az, hogy Ön bárhova mehet, és bármit megtehet! Ezek a hallókészülékek a TruLink applikációval könnyedén csatlakoztathatók az iPhone®, iPad®, vagy iPod touch® eszközökhöz is. Így a telefonhívások, zene, videók és egyéb médiatartalmak közvetlenül átsugározhatók a hallókészülékekbe, és lenyűgöző hallásélményt tesznek lehető - sípolás és zúgás nélkül!

A TruLink távirányító

TruLink_Remote

A Starkey legújabb kiegészítőjével, a TruLink távirányítóval, a Halo iQ okostelefonnal és anélkül is használható. Emellett egyszerűen válthat a memóriák között, állíthatja a hangerőt, némíthatja hallókészülékét és indíthat el vagy állíthat le funkciókat.

Kompatibilitás Apple termékekkel

A Made for iPhone hallókészülékeket és a TruLink applikációt az iOS 11, iOS 10 és az iOS 9 összes verziójával teszteltük és ezekkel kompatibilis. Az Apple operációs rendszere (iOS) működteti az Ön iPhone készülékét, valamint ez felelős az iPhone és a Made for iPhone  hallókészülékek kompatibilitásáért. Az eszközök párosításáról az oktató videók oldalon talál bővebb információt.

iOS FRISSÍTÉS MEGJEGYZÉS: Amikor Ön az iOS újabb verzióját frissíti  az iPhone-ján, kérjük, vegye figyelembe, hogy megszakadhat a kapcsolat a hallókészülékekkel. Amennyiben ez megtörténik, szüntesse meg majd hajtsa végre újra a párosítási műveletet. 

A TruLink applikáció kiegészítőül szolgál a Made for iPhone hallókészülékekhez, melyek ezáltal számos beállítási lehetőséget és izgalmas szolgáltatásokat kínálnak. A TruLink applikáció iOS-en keresztül kapcsolódik a hallókészülékhez a kommunikáció érdekében. A TruLink app az Apple Watch-on kerestül a hallókészülék hangerőszabályozására és memóriaváltására használható, amennyiben iPhone és/vagy iPad eszközhöz csatlakozik.

A Made for iPhone hallókészülékek és a TruLink applikáció a következő Apple eszközökkel kompatibilis: iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s (csak a Halo), iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4.generáció), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini Retina display-el, iPad mini, iPod touch (5.generáció) és Apple Watch. Az Apple Watch használatához iPhone 5 vagy annál újabb verzió szükséges.

A legjobb teljesítmény elérése érdekében a TruLink 4.2 használatát javasoljuk.

Kompatibilitás Android termékekkel

A Halo hallókészülékek és a TruLink applikáció a következő Android termékekkel kompatibilis: Samsung Galaxy S® 6 Edge Plus, Samsung Galaxy S® 6, Samsung Galaxy S® 5, Samsung Galaxy S® 4, Samsung Galaxy Note® 5, Samsung Galaxy Note® 4, Samsung Galaxy Note® 3, HTC One® M8 and HTC One® M7.  Javasoljuk, hogy Android termékeket használó pácienseink Galaxy S6 Edge Plus és Galaxy Note 5 telefonokhoz 5.1.1 operációs rendszert, Galaxy S5 és S4 telefonokhoz 4.4.4 -et, Galaxy S6, HTC One M8 és M7, valamint a Note 4 és Note 3- hoz 5.0 operációs rendszert használjanak. Folyamatosan vizsgáljuk az Android termékek és a Halo készülékek kompatibilitását egymással. Mivel az Android platform nagyon összetett, és sok különböző termék működik ezen a platformon, így minden egyes terméket külön-külön szigorú vizsgálatnak vetünk alá, és amint megvan az eredmény, közzétesszük a kompatibilitási tudnivalókat. Az Android készülékek komptitibilitási információit itt találja.

TruLink Hearing Control App Made for iPhone

TruLink alkalmazás

Bővebben
Samsung Galaxy Apps

Az Apple, az Apple logo, az iPhone, az iPad, az iPod touch és az Apple Watch az Apple Inc. védjegyei, amelyeket az USA-ban és más országokban is bejegyeztek. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. A “Made for iPod” (iPod-hoz készült), “Made for iPhone,” és a “Made for iPad” azt jelentik, hogy olyan elektronikus tartozékot alakítottak ki, amely kifejezetten az iPod-hoz, az iPhone-hoz vagy az iPad-hez csatlakozik, és a fejlesztő igazolta róluk, hogy megfelelnek az Apple teljesítmény-szabványainak. Az Apple nem felelős a jelen készülék működéséért, vagy a biztonságtechnikai és szabályozási szabványoknak való megfelelőségéért. Kérjük, vegyék szíves tudomásul, hogy a jelen tartozék használata az iPod-dal, az iPhone-nal, az iPad-del vagy az Apple Watch-csal befolyásolhatja a vezeték nélküli teljesítményt.  

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei. A Galaxy S, a Galaxy Note és a Samsung Galaxy Apps a Samsung Electronics Co., Ltd. bejegyzett védjegyei. A HTC One a HTC Corporation védjegye. Az Amazon, az Alexa és a vonatkozó logók az Amazon.com, Inc és leányvállalatainak bejegyzett védjegyei 

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei. A Galaxy S, a Galaxy Note és a Samsung Galaxy Apps a Samsung Electronics Co., Ltd. bejegyzett védjegyei. A HTC One a HTC Corporation védjegye.