Halo 2

Made for iPhone hallókészülékek

Woman playing violin

Halo 2

Made for iPhone
hallókészülékek

Szeretne többet megtudni róluk?

Hallásszakértő keresése

A Halo 2 a"Made for iPhone®" hallókészülékékek közé tartozik. Könnyen használható TruLink™ applikációnk segítségével a Halo 2 kiválóan működik az iPhone, iPad®, iPod touch® és Apple Watch® eszközökkel együtt, így segíthetnek a jobb hallásban a mindennapok kihívást jelentő hangkörnyezeiben. Számtalan szolgáltatással rendelkezik, ideértve a kiváló minőségű audioátsugárzást, az élvezetes zenehallgatást, geotagginget és Siri integrációt is.

  Az Ön igényeit teljesítik a

  Halo 2 hallókészülékek!

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Jól halljak zajos környezetben”

  Halo 2 hallókészülékek!

  Az Acuity™ Irányítottság segíti a beszédértést a legnehezebb halláskörnyezetekben is.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Könnyebb legyen telefonálni”

  Halo 2 hallókészülékek!

  Az iPhone-ról a telefonhívás közvetlenül a hallókészülékbe értkezik, így tiszta hangzást és kényelmes beszélgetéseket eredményez.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Legyen természetes a hallás”

  Halo 2 hallókészülékek!

  A geotag-gel ellátott memóriak audomatikusan aktiválódnak, amikor a páciens a megjelölt helyszínre érkezik. Pl. az "Otthon" memória automatikusan bekapcsol, amikor hazaérkezik.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Személyre szabott hallás”

  Halo 2 hallókészülékek!

  A TruLink applikáció SoundSpace eszközével Ön is finomhangolhatja a hangminőséget a halláskörnyezetnek megfelelően.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Ne sípoljon és zúgjon a készülékem”

  Halo 2 hallókészülékek!

  Iparági etalonnak számító visszacsatolás-megszüntető rendszerünknek köszönhetően egész nap komfortos a hallás.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Legyen megbízható és tartós a hallókészülékem”

  Halo 2 hallókészülékek!

  A SurfaceTM Nanoshield egy nedvesség- és olajtaszító nanobevonat, amely példa nélküli ellenállást fejt ki a cerumen, az olajok és a hétköznapi pára ellen. Ennek eredményeképpen a hallókészülékek több ideig lehetnek a fülben, és kevesebb időt töltenek a szervizben.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Én is élvezhessem a zenét”

  Halo 2 hallókészülékek!

  A TruLink applikáción keresztül a "Made for iPhone" hallókészülékek a zenehallgatás egészen új dimenziójába kalauzolják a pácienst, mert minden egyes hangot a legtisztább hangminőségben közvetítenek a fülbe.

 • Az Ön igényeit teljesítik a

  „Enyhüljön a fülzúgásom”

  Halo 2 hallókészülékek!

  A "Made for iPhone" hallókészülékek fejlett Multiflex Tinnitus technológiája segítséget nyújt a fülzúgásban szenvedő betegeknek, mely a TruLink applikációval személyre is szabható.

A TruLink applikáció

TruLink Made for iPhone

Forradalmian új Made for iPhone® hallókészülékeinknek és a könnyen használható TruLink™ applikációnak köszönhetően valóban igaz az, hogy Ön bárhova mehet, és bármit megtehet! Ezek a hallókészülékek a TruLink applikációval könnyedén csatlakoztathatók az iPhone®, iPad®, vagy iPod touch® eszközökhöz is. Így a telefonhívások, zene, videók és egyéb médiatartalmak közvetlenül átsugározhatók a hallókészülékekbe, és lenyűgöző hallásélményt tesznek lehető - sípolás és zúgás nélkül!

Kompatibilitás Apple termékekkel

A Made for iPhone hallókészülékeket és a TruLink applikációt az iOS 11, iOS 10 és az iOS 9 összes verziójával teszteltük és ezekkel kompatibilis. Az Apple operációs rendszere (iOS) működteti az Ön iPhone készülékét, valamint ez felelős az iPhone és a Made for iPhone  hallókészülékek kompatibilitásáért. Az eszközök párosításáról az oktató videók oldalon talál bővebb információt.

iOS FRISSÍTÉS MEGJEGYZÉS: Amikor Ön az iOS újabb verzióját frissíti  az iPhone-ján, kérjük, vegye figyelembe, hogy megszakadhat a kapcsolat a hallókészülékekkel. Amennyiben ez megtörténik, szüntesse meg majd hajtsa végre újra a párosítási műveletet. 

A TruLink applikáció kiegészítőül szolgál a Made for iPhone hallókészülékekhez, melyek ezáltal számos beállítási lehetőséget és izgalmas szolgáltatásokat kínálnak. A TruLink applikáció iOS-en keresztül kapcsolódik a hallókészülékhez a kommunikáció érdekében. A TruLink app az Apple Watch-on kerestül a hallókészülék hangerőszabályozására és memóriaváltására használható, amennyiben iPhone és/vagy iPad eszközhöz csatlakozik.

A Made for iPhone hallókészülékek és a TruLink applikáció a következő Apple eszközökkel kompatibilis: iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s (csak a Halo), iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4.generáció), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini Retina display-el, iPad mini, iPod touch (5.generáció) és Apple Watch. Az Apple Watch használatához iPhone 5 vagy annál újabb verzió szükséges.

A legjobb teljesítmény elérése érdekében a TruLink 4.2 használatát javasoljuk.

Kompatibilitás Android termékekkel

A Halo hallókészülékek és a TruLink applikáció a következő Android termékekkel kompatibilis: Samsung Galaxy S® 6 Edge Plus, Samsung Galaxy S® 6, Samsung Galaxy S® 5, Samsung Galaxy S® 4, Samsung Galaxy Note® 5, Samsung Galaxy Note® 4, Samsung Galaxy Note® 3, HTC One® M8 and HTC One® M7.  Javasoljuk, hogy Android termékeket használó pácienseink Galaxy S6 Edge Plus és Galaxy Note 5 telefonokhoz 5.1.1 operációs rendszert, Galaxy S5 és S4 telefonokhoz 4.4.4 -et, Galaxy S6, HTC One M8 és M7, valamint a Note 4 és Note 3- hoz 5.0 operációs rendszert használjanak. Folyamatosan vizsgáljuk az Android termékek és a Halo készülékek kompatibilitását egymással. Mivel az Android platform nagyon összetett, és sok különböző termék működik ezen a platformon, így minden egyes terméket külön-külön szigorú vizsgálatnak vetünk alá, és amint megvan az eredmény, közzétesszük a kompatibilitási tudnivalókat. Az Android készülékek komptitibilitási információit itt találja.

TruLink Hearing Control App Made for iPhone

TruLink alkalmazás

Bővebben
Samsung Galaxy Apps

Halo 2 Consumer Brochure

Halo 2 brosúra

PDF letöltése

Az Apple, az Apple logo, az iPhone, az iPad, az iPod touch és az Apple Watch az Apple Inc. védjegyei, amelyeket az USA-ban és más országokban is bejegyeztek. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. A “Made for iPod” (iPod-hoz készült), “Made for iPhone,” és a “Made for iPad” azt jelentik, hogy olyan elektronikus tartozékot alakítottak ki, amely kifejezetten az iPod-hoz, az iPhone-hoz vagy az iPad-hez csatlakozik, és a fejlesztő igazolta róluk, hogy megfelelnek az Apple teljesítmény-szabványainak. Az Apple nem felelős a jelen készülék működéséért, vagy a biztonságtechnikai és szabályozási szabványoknak való megfelelőségéért. Kérjük, vegyék szíves tudomásul, hogy a jelen tartozék használata az iPod-dal, az iPhone-nal, az iPad-del vagy az Apple Watch-csal befolyásolhatja a vezeték nélküli teljesítményt.  

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei. A Galaxy S, a Galaxy Note és a Samsung Galaxy Apps a Samsung Electronics Co., Ltd. bejegyzett védjegyei. A HTC One a HTC Corporation védjegye. Az Amazon, az Alexa és a vonatkozó logók az Amazon.com, Inc és leányvállalatainak bejegyzett védjegyei 

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei. A Galaxy S, a Galaxy Note és a Samsung Galaxy Apps a Samsung Electronics Co., Ltd. bejegyzett védjegyei. A HTC One a HTC Corporation védjegye.