Personal Audio

A jobb hallásra és tisztább kommunikációra tervezve.

Hallásszakértőt keresek

Jó hallás, tiszta kommunikáció

A Starkey számos kiváló terméket kínál azok számára is, akik personal audio megoldásokat keresnek, pl. a zenészek, zenerajongók és speciális foglalkozást űzők számára is.

Tunz custom in-ear monitors

Zenészeknek - Tunz monitor

A Tunz monitor egy egyedileg az Ön hallójáratára gyártott, fülbe helyezhető monitor a stage mix vezérlésére a nem kívánt zaj kizárásával. Bővebb információért keresse audiológusát. 

Custom earmold for music aficionados

Zenerajongóknak - Tunz fülhallgató

Legyen szó akár MP3-ról, akár játékkonzolokról, vagy számítógépről, tapasztalja meg a kristálytiszta hangzást az egyedileg az Ön hallójáratára gyártott Tunz fülhallgatókkal. Bővebb információért keresse fel audiológusát.

SoundPort

Telefonáláshoz

Az egyéni fülhallgatók segítenek tisztábban hallani a telefonbeszélgetést, emellett kényelmesebbek és kevésbé esnek ki a fülből, mint standard bolti társaik. Bővebb információért keresse fel audiológusát.

Occupational communication earmold

A professzionális kommunikációért

A Starkey számos egyéni fül illesztéket és fülbe helyezhető monitort kínál a profi hírszerzők, pilóták, versenyautó-pilóták, orvosok számára, amelyek a lehető legtisztább kommunikációt biztosítják. Bővebb információért keresse fel audiológusát.