Tartozékok

Személyes hang

Termékek célja, hogy segítsen hallgatni teljes mértékben és kommunikálni egyértelműen.

Listen fully. Communicate clearly.

Starkey offers a variety of excellent options for people looking for custom audio and communication solutions — from musicians and music aficionados to specialty options for particular occupations.

Download SoundGear Tunz brochure
personal-audio
personal-audio-musicians

Zenészeknek

Zene még soha nem volt ilyen személyes. Fedezze fel a SoundGear Tunz egyedi hangvezérlésű, fülbe helyezhető audiomonitorokat, amelyek segítségével irányíthatja a színpadi mixet, és kizárhatja a nem kívánt zajokat. Forduljon hallásgondozó szakemberhez ha többet szeretne megtudni a kifejezetten zenészek számára létrehozott egyéni illeszkedésű, fülbe helyezhető monitorokról.

A zene rajongók

Az MP3-aktól kezdve a játékeszközökig, számítógépekig és egyebeken a tökéletes zenehallgatásélményben az egyéni fejhallgatókkal és a személyes hanggal, amelyet pontosan a fülének készítettek. További információkért forduljon hallásgondozó szakemberhez.

personal-audio-music
personal-audio-phone

A telefonhoz

Egyéni fülhallgató formák segítségével hallja a beszélgetések világosabban, és az egyéni earmolds kényelmes és kevésbé valószínű, hogy esik ki. A részletekért forduljon hallásgondozó szakemberhez.

Foglalkozási kommunikáció esetén

Starkey széles skáláját kínálja az egyéni earmolds és in-ear monitorok, hogy a legtisztább kommunikáció számos szakmai célokra - beleértve a newscasters, pilóták, orvosok, versenyautó vezetők és így tovább. A részletekért forduljon hallásgondozó szakemberhez.

personal-audio-occupational