Halláskárosodás

Hogyan győzhetem meg a szeretteit, hogy teszteljék a hallásukat?

Legyen emlékeztető a jobb hallásért

Nehéz arra ösztönözni valakit, akinek halláskárosodása van, hogy megkapja a szükséges segítséget anélkül, hogy először rávette volna őket, hogy ismerjék el, hogy hallási problémáik vannak.

Íme öt tipp, hogy egy nagy szószólója egy barát vagy szeretett egy halláskárosodás.

  1. Ahelyett, hogy nyomja őket, hogy segítséget, vagy elsöprő őket hallókészülék röpiratok és cikkek halláskárosodás, hadd jöjjön hozzád, ha készen állnak. Mindenki végül eléri azt a pontot, ahol a segítség az egyetlen lehetőség maradt, így adjon nekik időt, hogy megemészteni a halláskárosodás, és készen áll, hogy segítsen, amikor kérik.
  2. Ne beszélj velük halláskárosodásról, beszélj velük. Tudasd velük, hogy azért vagytok ott, hogy meghallgassátok őket, és buzdítsd őket, hogy legyenek nyitottak az előttük álló nehézségekre.
  3. Ha azt veszi észre, hogy más dolgokra (az emberek motyognak, szeles, hangos stb.) hibáztatják őket, udvariasan javasolják, hogy -t ellenőriztesse a tárgyaláson csak abban az esetben. Ha védekeznek és nemet mondanak, engedd el, és próbáld meg később. Légy türelmes, és válassza ki a pillanatokat bölcsen. Jobb, ha néha megemlítjük a veszteségüket, ahelyett, hogy mindig
  4. Ha olyan ismerősei vannak, akik halláskárosodásban szenvedtek vagy hallókészüléket viselnek, fontolja meg azok bevezetését. Néha tart valaki más halláskárosodás, hogy segítsen egy személy látni, hogy mennyi ő tényleg küzd, és mennyi segítséget lehetne javítani az életüket.
  5. Emlékeztesjük őket, hogy gyorsan, fájdalommentesen és ingyenesen tesztelhetik hallásukat a starkey.com.

Ami még érdekelheti Önt:

Talking to loved one about hearing loss
Beszélgetés a szeretett egy a halláskárosodás

Gyakran, azok a halláskárosodás az utolsó, hogy ismerjék el. Ismerje meg, miért fontos a jobb meghallgatás.

Nézze meg a videót

better-hearing-guide
50 tény a jobb hallásról

A hallásvesztés kezelésének megszámlálhatatlan pozitív hatása van. Ingyenes útmutatónkban összegyűjtöttünk 50 fontosnak ítélt jellemzőt.

Töltse le
hearing-loss-simulator
Mit tapasztalhat hallásvesztéssel élő szerette?

A hallásvesztés szimulátor segít megérteni, hogy hallásvesztéssel élő hozzátartozónk hogy éli meg mindennapjait.

Tudjon meg többet