MIÉRT VÁLASSZA A STARKEY-T?

A Starkey nem csupán egy vállalat, amely hallókészülékeket készít. A Starkey élményt ad. Nemcsak többet ígérünk, hanem többet is adunk: többet kommunikálhat az emberekkel, nem marad ki az élményekből, és lehetősége lesz mindarra, amit igazán szeret csinálni.

Mert a Starkey megalapításának napja óta egyetlen gondolat mentén működik: „Hallása szívügyünk”. Ezért minden nap azon dolgozunk, hogy a hallásjavítás technológiájának folyamatos tökéletesítésével létrehozzuk a lehető legjobb hallókészülékeket.

INNOVÁCIÓ

Kiváló technológiájú hallókészülékeinkkel emberek millióinak segítettünk.

Akár piacvezető "láthatatlan" hallókészülékeinkről legyen szó, amelyek a zajos környezetben való kényelmes hallást segítik, akár a SurfLink Mobile megoldásunkról, amely a hallókészüléket viselők számára is lehetővé teszi a mobiltelefonálást a telefon kézben tartása nélkül, egyre kisebb, könnyebb és jobb termékeket kínálunk, hogy Ön mindent hallhasson.

TECHNOLÓGIA, AMELY MÁR BIZONYÍTOTT

Minden, amit létrehozunk, gondos kutatás és tesztelés eredményeként születik meg.

Mi a Starkey-nál úgy gondoljuk, hogy minden új terméknek konkrét és mérhető javulást kell hoznia viselője hallásában. Megkérdezzük a pácienseket és a hallásszakértőket, hogy milyen funkciókat és fejlesztéseket látnának szívesen a hallókészülékekben, majd válaszaik alapján munkához látunk. 

SZEMÉLYRE SZABOTT FIGYELEM

Minden ember halláskárosodása egyedi, épp ezért az általunk tervezett megoldások is mind egyediek.

Hiszünk abban, hogy minden ember hallása egyedi, és ezért különleges bánásmódot igényel. Ezért kezelünk minden hallókészülék-illesztést úgy, mint egy lehetőséget az élet jobbá tételére. 

KÖZÉPPONTBAN AZ EMBER

A Starkey Hearing Foundation (Starkey Hallás Alapítvány) egész évben azon dolgozik, hogy „Az egész világ újra halljon”.

Eddig már több mint egymillió olyan ember, aki nem hallott, lehetőséget kapott, hogy visszatérjen a hallás világába, köszönhetően a Starkey Hearing Foundation alapítványnak és a Starkey hallókészülékek viselőinek.

Ugyanis minden alkalommal, amikor valaki pénzt áldoz a hallása javítására, a Starkey adományt küld a Starkey Hearing Foundation alapítványnak, amelynek munkatársai beutazzák a világot, és ingyen hallókészülékeket adnak a nehéz körülmények között élőknek, megajándékozva őket a hallás felbecsülhetetlen élményével.


Starkey Alapítvány videója

Videó lejátszása

Starkey Alapítvány videója

Videó lejátszása

Starkey Alapítvány videója

Videó lejátszása