A Starkeyról

Hiszünk abban, hogy a jobb hallás jobb életminőséget eredményez. Ezért dolgozunk minden nap.

Hallása szívügyünk

A Starkey nemcsak egy hallókészülék-gyártó cég, hanem sokkal több annál. Fő feladatunknak azt tartjuk, hogy segítsünk kapcsolatot teremteni az embereknek egymással, ezáltal pedig jobbá tenni az életüket. Hiszünk benne, hogy az, hogy halljuk embertársainkat és a minket körülvevő világot, éppoly szükséges az emberi léthez, akárcsak a levegővétel. 

Mint egyike a világ vezető hallókészülék-gyártóinak, a mi célunk az, hogy teljesebbé tegyük az emberek életét, és segítsünk nekik tartalmas életet élni.

1967-ben William F. Austin a következő hitvallás jegyében alapította meg a Starkeyt: "Egyedül nem sokat tehetünk, de együtt megváltoztathatjuk a világot." Mi eszerint az elv szerint dolgozunk nap mint nap. Ezért bármely Starkey termék megvásárlásakor a vételár egy részével támogatjuk a Starkey Hallás Alapítványt (Starkey Hearing Foundation), így ajándékozva meg a világ számos országában a rászorulókat a hallás ajándékával. Eddig több mint 1 millió hallókészüléket adományoztunk a világon.

 • Innováció

  Több millió páciensnek segítünk modern hallókészülék-technológiáink segítségével

  Legyen szó akár szinte láthatatlan hallókészülékeinkről, akár a jobb hallást zajos környezetben elősegítő vezeték nélküli hallókészülékeinkről (beleértve a Halo™ "Made for iPhone"® hallókészülékünket is), folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük a kisebb, könnyebben használható és jobban működő megoldásokat. A Starkey fejlesztette ki  az iparág első hallójárati, egyéni, digitális, teljes egészében programozható láthatatlan készülékeit. Mi voltunk az elsők, akik a hallókészülékekben nanotechnológiát használtak, és ezáltal ellenállóvá tették azokat a nedvesség ellen. Továbbá az elsők között ismertük fel a zajkezelés fontosságát, ami a legnagyobb kihívást jelenti a pácienseknek.

  A technológiai megoldásokat nem önmagukért fejlesztjük

  A Starkey-nál mi abban hiszünk, hogy minden új terméknek speciális és kézzel fogható előnyökkel kell hozzájárulnia a páciensek életéhez. Ezért a termékfejlesztésekbe pácienseket és hallásszakértőket is bevonunk, így olyan készülékeket tudunk kifejleszteni, amelyek valóban hasznosak számukra. 

  Az elmúlt években sikerült megoldást találnunk a páciensek azon igényeire, hogy minden hangkörnyezetben jobban halljanak, legyen egyszerű a készülékek kezelése és beállítása, legyen gyorsabb az adatfeldolgozás, a hallókészülékek pedig legyenek még szebbek és diszkrétebbek. 

  Minden fejlesztésünk bizonyított tényeken alapszik

  Mi a bizonyított tényeken alapuló fejlesztésben hiszünk, és egy új technológiát csak akkor építünk bele a készülékeinkbe, ha ez számot tevő előnyt jelent a páciensek részére. Termékfejlesztéseink során belső teszteléseket is végzünk, valamint összehasonlítjuk a terméket más hallókészülékekekkel is.

  Az innováció a mindennapjaink része

  A Starkey egy külön halláskutató központtal rendelkezik Berkeley-ben, Kaliforniában, ahol a technikusok, tudósok, és audiológiai kutatók nap mint nap azon dolgoznak, hogy jobban megértsék a halláskárosodás tudományát, és azt, hogy milyen hatással van az emberek életére. Mindezt azért, hogy mi még jobb technológiai megoldásokat kínálhassunk halláskárosodott pácienseink részére, amelyekkel teljesebb életet élhetnek.

 • Társadalmi felelősségvállalás

  A Starkey Hallás Alapítvány (Starkey Hearing Foundation) minden nap azért dolgozik, amit a mottójuk is kifejez: “Hogy a világ újra halljon”®."

  A Starkey Hallás Alapítvány és a Starkey hallókészülék-viselőknek köszönhetően eddig több mint 1 millió embernek tudtak segíteni a jobb hallásban, így ők is újra be tudtak kapcsolódni környezetük mindennapjaiba.

  A rendszer úgy működik, hogy ha valaki Starkey hallókészüléket vásárol, mi ennek az összegnek egy részét alapítványunknak juttatjuk, így segítve ingyenes hallókészülékhez jutni a rászorulókat, megajándékozva őket a hallás örömével.

  Alapítványunkat több ezer önkéntes munkájának és a világ minden tájáról érkező adományoknak köszönhetően tudjuk fenntartani. Az ő támogatásuk teszi lehetővé, hogy évente több mint 100 000 hallókészüléket osszunk szét a világ számos pontján, pl. Mexikóban, Malawiban, Vietnámban,Mozambikban.

 • Modern hallókészülékek Amerikából

  A Starkey Hearing Technologies az egyetlen, kizárólagos amerikai tulajdonban lévő hallókészülék-gyártó.

  Cégünket Eden Prairie-ben, Minnesotában alapították, ahol elkötelezett kollégáinkkal nap mint nap azon dolgozunk, hogy magas minőségű, tartós hallókészülékkel beteljesítsük közös célunkat: segítsünk az embereknek a lehető legtisztább hallás elérésében.

  Hiszünk benne, hogy a hallókészülék-gyártás művészetét és tudományát mindenki másnál jobban ismerjük. Ez a tudás a személyre szabás vágyával együtt vezetett el a kiváló ügyfél elégedettségi és sikerességi rátáinkhoz.

  AZ ÖN ÉLETÉRE SZABVA

  A valóban személyre szabott hallókészülék-illesztés folyamata pácienseink alapos ismeretével kezdődik. Ezért a Starkey kutatók a legátfogóbb diagnosztikai eszközökkel rendelkeznek a hallóképesség, hallójárat-görbület és belső fül-akusztika vizsgálatához, hogy olyan hallókészülékeket tudjunk gyártani, amelyek megfelelnek a páciensek egyedi igényeinek.

 • Egyénre szabott figyelem

  Minden ember halláskárosodása egyedi, ezért az általunk kínált megoldások is azok.

  Minden hallás különleges kezelést igényel, mi ebben hiszünk. Ezért tekintünk minden hallókészülék-illesztést úgy, mint lehetőséget az életminőség megváltoztatására. A Starkey szakemberei is magukénak vallják ezt a felfogást, és ezért tartják fontosnak, hogy olyan megoldást találjanak a páciensnek, ami megfelel az egyedi igényeinek.

  MINDIG OTT VAGYUNK, HA SZÜKSÉG VAN RÁNK

  Hiszünk abban, hogy az innovatív technológia és a személyes kiszolgálás kéz a kézben járnak, ezért fejlett hallókészülékeinket magas színvonalú ügyfélkiszolgálással párosítjuk. Garantáltan észre fogja venni a különbséget mind a hallása, mind a kapott kiszolgálás tekintetében.

 • Márkáink

   Starkey Hearing Aids LogoMicrotech  

  A jobb hallás művészete és tudománya

  A vezeték nélküli készülékektől kezdve a mini mélyhallójárati, ún. “láthatatlan” hallókészülékekig a Starkey termékcsaládok a lehető legmodernebb és legátfogóbb megoldásokat kínálják a halláskárosodás javítására. Pácienseink biztosak lehetnek benne, hogy minden termékünk megfelel a kényelemmel, teljesítménnyel, személyre szabottsággal szemben támasztott követelményeknek, és a lehető legjobb hallásélményt nyújtják.

  Hallása szívügyünk

  A Starkey-nál mi hiszünk abban, hogy minden hallás egyéni, személyre szabott figyelmet igényel, legyen szó akár a hallókészülék gyártásban végzett úttörő munkánkról, akár globális emberbaráti törekvéseinkről.